Anamaria Prodan, o nouă poveste de dragoste. Cine e bărbatul cu care se gândește la nuntă?

eduard

Anamaria Prodan a dat o nouă șansă iubirii, iar astăzi trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste a vieții ei, susțin surse din anturajul impresarei. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf ar fi fost cerută în căsătorie în mare secret de către un bărbat care i-a proiectat și chipul pe Burj Khalifa. Foto

Anamaria Prodan, pregătită pentru o nouă familie
În 2022, Anamaria Prodan a ținut prima pagină a ziarelor mondene centrale, prin prisma scandalului în care a fost implicată cu fostul său partener de viață, antrenorul Laurențiu Reghecampf. Foștii soți au dat divorț, după care fiecare și-a continuat drumul în viață separat.

Peste fostul mariaj al Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf s-a așternut, după multă vreme, liniștea. Impresara pare să fie concentrată pe viața personală și profesională, la fel ca antrenorul de fotbal, care a anunțat recent că urmează să fie tatăl, Corina Caciuc fiind gravidă din nou.

Fosta soție a lui Reghe, fericită alături de un alt bărbat
Chiar dacă a fost dificilă, despărțirea nu a zdruncinat ideea de familie – nici în cazul Anamariei Prodan, nici în cazul lui Laurențiu Reghecampf. Surse spun că agenta de fotbaliști trăiește o nouă poveste de dragoste, însă ideea este privită cu scepticism de către utilizatorii online.

Anamaria Prodan a recunoscut public, în primăvara anului 2023, că forma un cuplu cu un bărbat „puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor”, pe care a decis să îl țină departe de ochii curioșilor. S-a scris atunci că Flavius Nedelea ar fi iubitul impresarei.

Ar fi fost cerută în căsătorie la Dubai
În vârstă de 42 de ani, Flavius Nedelea este un milionar originar din Tulcea, căruia nu-i place atenția publică. Bărbatul deține afaceri în domeniul imobiliar în municipiul Constanța, este proprietarul unui hotel din București și a mai multor localuri în domeniul HoReCa.

Doar că, potrivit celor mai recente informații, nu el ar fi cel care i-a furat inima Anamariei Prodan, ci un altul, stabilit nu în România, ci în Dubai. Bărbatul ar fi cheltuit mii de euro pentru a o cere în căsătorie pe impresară. Nu a vrut să rateze șansa de a trăi cea mai frumoasă poveste de dragoste.

Bărbatul i-a proiectat chipul pe Burj Khalifa
Este drept că Anamaria Prodan s-a afișat alături de mulți bărbați din Dubai, prin urmare este dificil de spus dacă vreunul dintre ei este noul partener de viață al impresarei. Spectacola scrie că agenta de jucători a primit deja inelul de la logodnic, care i-a proiectat inclusiv chipul pe Burj Khalifa:

„Anamaria trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste a vieții. Călătorește între România și Dubai non-stop. Nu vrea să mai știe însă nimeni viața ei. A primit și inelul cu această ocazie”.

Lasă un comentariu