Anamaria Prodan, noi acuzații la adresa lui Reghe. Între timp, acesta se bucură după ce a aflat genul bebelușului

0

Anamaria Prodan nu mai are deloc liniște, de când soțul ei a părăsit-o. Celebra impresară este într-o luptă continuă cu acesta, cu oamenii din jurul lor, dar mai ales cu ea. Prodanca iese iar la interval cu acuzații de proporții la adresa lui Reghe, care ar încerca să îi facă numai rău.

Anamaria Prodan îl acuză din nou pe Reghe

Anamaria Prodan și Reghe au ajuns la final de drum după ani și ani de iubire. Deși păreau de nedespărțit și nimeni nu se aștepta la așa ceva, se pare că inevitabilul s-a produs și relația lor a ajuns la final. Antrenorul a intentat deja actele de divorț și procesul este în plină desfășurare.

Laurențiu Reghecampf a avut doar o intervenție până acum, la obiect, fără să întreacă limitele, dar soția lui nu se poate abține. Anamaria Prodan este foarte rănită și aruncă cu săgeți către fostul ei soț oricând are ocazia. De data aceasta, impresara îi aduce iar acuzații grave.

Chiar dacă s-au separat, Anamaria Prodan e deranjată de unele acțiuni ale soțului și îl acuză că familia are mult de suferit din cauza lui. Impresarei nu i se pare normal să apară public poze cu el și amanta, dar el să nu intervină și să clarifice odată situația, să spună adevărul despre copil și despre noua sa relație.

„Tot ce s-a întâmplat acum s-a vrut de foarte mulți ani. Probabil că Laurențiu nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și, când va realiza, va fi jale pentru toată lumea. Familia asta, care a muncit atât de mult să ajungă unde a ajuns astăzi a devenit cumva un fel de ciuca bătăilor, pentru faptul că el nu vorbește. Eu am alte idei despre ceea ce se întâmplă, să dea Dumnezeu să nu am dreptate! Cine mă cunoaște, vă spun eu că tremură de acum! Când soțul meu va deschide ochii, atunci va fi jale pe vale!”, a declarat Prodanca.

Laurențiu Reghecampf și Corina ar fi aflat sexul bebelușului

Prodanca amenință și spune că va urma o perioadă extrem de grea pentru Reghe atunci când va realiza în ce s-a băgat. Impresara spune că cei care o cunosc pot confirma faptul că este dispusă să facă orice pentru familia ei.

În timp ce Anamaria Prodan se agită și apare mereu la TV cu declarații, Reghe își trăiește în liniște povestea de iubire. Se pare că el și Corina deja au aflat sexul bebelușului. În câteva luni, celebrul antrenor de la Craiova ar urma să devină tată de băiat.

Corina a avut o singură intervenție în tot acest scandal, explicând că ea nu vrea să devină persoană publică, motiv pentru care nu va da niciun fel de declarație. A spus că tot ce contează pentru ea în acest moment sunt Laur și sarcina pe care o are și de care trebuie să aibă foarte mare grijă. Tânăra nu are nicio problemă cu Prodanca și nu răspunde acuzațiilor acesteia.