Anamaria Prodan lovește din nou! Vedeta a dat-o în judecată pe iubita lui Reghe

0

Anamaria Prodan trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale. Impresara nu are deloc liniște de când l-a pierdut pe Reghe, care a ales să își refacă viața cu o altă femeie. Prodanca lovește din nou acum și șochează cu gestul său: a dat-o în judecată pe iubita fostului soț.

Prodanca, scandal de proporții cu Corina Bilcon

Anamaria Prodan suferă foarte mult de când s-a despărțit de Reghe. Chiar dacă la început a negat complet că ar avea probleme în căsnicie, acum nu mai poate ascunde nimic, având în vedere că Reghe are deja pe altcineva și chiar și-a făcut publică relația în ultima vreme.

Anamaria nu are deloc liniște de când Reghe și-a găsit fericirea în brațele altei femei. Ori de câte ori are ocazia atacă noul cuplu, dar acum a dat o lovitură de proporții: ă Anamaria Prodan a făcut o plângere penală împotriva Corinei Caciuc pe motivul că îi poartă hainele și gențile de zeci de mii de euro.

Impresara ar fi nemulțumită de faptul că tânăra se afirmă cu acele articole vestimentare, deși nu i-ar aparține. Anamaria Prodan susține că iubita lui Reghe ar fi apărut în public cu geanta ei, iar mai multe încălțări și haine i-ar fi fost luate de către aceasta.

„Subsemnata Anamaria Reghecampf a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea 2 plângeri penale, urmând ca organele abilitate să constate cine a sustras bunurile şi banii familiei Prodan Reghecampf şi cine a furat şi promovat în presă poze intime cu subsemnata, Anamaria Prodan”, scria Anamaria Prodan pe Instagram.

Prodanca, un nou atac la Reghe

Anamaria Prodan nu îi dă deloc pace lui Reghe, deși nu îi mai leagă nimic în acest moment și este clar că nu mai poate fi nimic între ei. Anamaria Prodan a postat o fotografie cu echipele pe care Reghe le-a antrenat până în prezent și a avut un comentariu dur făcând referire că soțul ei și-ar pierde din valoare pe plan profesional de când ar fi început o relație cu Corina.

„Când gurile de aur de 9 kt îți iau mințile… o iei la vale și ajungi doar o simplă tinichea, care mai «sclipește» probabil câteva secunde. Lumina pe care o împrăștia familia Prodan prin copiii de vis, demnitate, credință și forță s-a stins pentru mărețul limbă de aur. Astăzi, înaltul limbă de aur se zbate în mediocritate și umbra domniei sale l-a părăsit. I-a rămas cică gura de aur pecete pe viață, deoarece lumea fuge de amândoi ca de aurul de 9 kt”, a scris Anamaria Prodan pe una dintre rețelele de socializare.

Prodanca susține că Reghe nu va mai însemna nimic fără ea și copiii lor și că actuala lui iubită îl trage în jos. Impresara susține că lumea va începe să îl evite și nu îl va mai aprecia, pe motiv că și-ar fi părăsit familia pentru o altă femeie