Anamaria Prodan a vorbit despre situatia in care se afla acum Laurentiu Reghecampf. Impresara se arata dezamagita si mahnita in acelasi timp de informatiile care ies la iveala despre actuala partenera a antrenorului de la Craiova.

Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan au anuntat fiecare divortul, dar apar dezvaluiri inedite in fiecare zi despre actuala partenera de viata a antrenorului. Impresara a facut dezvaluiri pe pagina sa de Instagram despre situatia in care s-ar afla inca sotul ei din acte.

Dupa ce presa a relatat despre relatia pe care actuala iubita a sotului ei ar fi avut-o cu Kamara, impresara a venit cu un avertisment pentru sotul ei.

„Chiar dacă soțul meu Laurențiu Reghecampf a făcut o mare greșeală datorită faptului că a alunecat încet încet în lumea oribilă a femeilor ieftine care l-au tras cumplit de jos… Faptul că tatăl copilului meu arată atât de rău la față chiar ciudat pot spune … Faptul că toată țara râde, toți bărbații povestesc, mulți se bucură…toți își dau coate și mustăcesc.

Faptul că așteptă să vadă dacă este tatăl unui copil apărut brusc după ce a intrat în biserică și a sărbătorit 15 ani de căsnicie, faptul că încet încet copiii îl uită sau vor să-l uite, mânioși și rușinați fiind de faptul că a pătat obrazul familiei și și-a luxat picioarele de stă azi în genunchi în fața țării… faptul că ”bacteriile” de bălegar au reușit să-l aducă în situația jenantă în care se află astăzi și din cel mai mândru și mai strălucitor Soare care există pe pământ a ajuns cea mai firavă rază”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan crede ca situatia actuala ii face mult rau lui Laurentiu Reghecampf: „Faptul ca trăiește cu spaima că zilnic poate apărea un “client“ care deține materiale compromițătoare, faptul că sună disperat și amenință în stânga și în dreapta încercând ca un Bebeluș să oprească ceva ce nu se poate șterge, deoarece trecutul urmărește bacteriile toată viața și atârna ca o tinichea de coada lor..iar când tinicheaua mai face și zgomot este hilar”.