Anamaria Prodan, din nou fericită: „Te iubesc, baby! Aceasta este aleasa”

0

Anamaria Prodan trăiește pe picior mare. Vedeta stă mai mult în Dubai, acolo unde are un apartament spectaculos într-un complex imobiliar de lux. Aflată în plin proces de divorț, Anamaria și-a îndeplinit o dorință pentru care a plătit o adevărată avere.

Anamaria Prodan și-a cumpărat un bolid spectaculos

Impresara de fotbal nu mai stă în România, dar este activă pe rețelele de socializare și astfel, fanii ei din țară sunt la curent cu schimbările din viața vedetei. În cea mai recentă postare de pe Instagram, Anamaria Prodan își etalează bolidul de lux pentru care a plătit o avere.

Este vorba despre un Lamborghini Aventador 63 Edition care atinge 350 km/h și prinde suta în doar 2,8 secunde.

Mmmmmmmm…Lamborghini Aventador Baby. Te iubesc, baby! Aceasta este aleasa, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Lamborghini Aventador 63 Edition este un model al cărui nume face referire la anul de înființare al companiei producătoare de mașini. Acest model atinge 100 km/h în 2,8 secunde și are 8 configurații diferite. De asemenea este disponibil în 8 nuanțe: Grigio Acheso, Nero Aldebaran, Blu Uranus, Viola Pasifae, Grigio Lynx, Verde Alceo, Blu Emera și Rosso Epona. Prețul unui astfel de bolid este de 517.770 de dolari.

Unde petrece Anamaria Prodan Revelionul

2021 a fost un an greu pentru Anamaria Prodan, însă impresara de fotbal nu se lasă învinsă și trece peste toate încercările din viață cu zâmbetul pe buze. Anamaria Prodan a spus că va petrece Revelionul în Dubai, acolo unde are un apartament de lux lăsat moștenire de către regretata sa mamă, artista Ionela Prodan. Alături de Anamaria, în noaptea dintre ani vor fi copiii ei.

Mergem în Dubai de Revelion, merg eu înainte și vin și copiii pe 29. Nu sunt Sărbători apăsătoare. Viața trebuie să o iei așa cum îți vine. Dacă Dumnezeu ia ceva din viața ta, ia pentru că nu e bun, a declarat Anamaria Prodan.

În 2022 se va desfășura procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și soțul ei. Cei doi s-au despărțit în toamna acestui an când antrenorul Craiovei a anunțat că a depus actele. Anamaria Prodan și Reghe au împreună un băiat care poartă numele tatălui său și este pasionat de fotbal.