Anamaria Prodan, dedicaţie neaşteptată pentru Reghecampf. Vedeta s-a filmat cu sicriul: „Ţi-am luat mașină, ți-am dat casă cu grădină și inima la pachet”

eduard

Anamaria Prodan i-a dat „fatala” lui Laurențiu Reghecampf! La mai bine de un an de la momentul despărțirii de bărbatul alături de care credea că își va petrece tot restul vieții, celebra impresară a ales un mod cu totul inedit de a transmite că a încheiat acest capitol al vieții sale, cu o dedicație specială pentru Reghe. Vedeta s-a filmat cu un sicriu! Imaginile au stârnit o adevărată furtună în mediul online.

Anamaria Prodan, dedicație bizară pentru Reghecampf
S-a dedicat trup și suflet bărbatului care îi era soț, tatăl copilului, partener, „Soare”. S-a luptat ca o leoaică pentru a-și apăra familia, a trecut cu vederea și a iertat numeroase derapaje, însă, la final, ea și antrenorul ajuns să pornească pe drumuri separate. Despărțirea lor a devenit subiect intens dezbătut în spațiul public, s-au aruncat reproșuri și acuzații grave, a existat chiar și un incident violent.

Acum, aproape un an mai târziu, Anamaria Prodan a ales un mod cu totul inedit de a transmite că a încheiat acest capitol al vieții sale, cu o dedicație specială pentru Reghe.

„Ți-am dat bani, ți-am luat mașină, ți-am dat casă cu grădină”
Anamaria Prodan este protagonista videoclipului piesei lui Theo Rose, „Soarele meu” – ce ne amintește de modul în care impresara își alinta fostul soț – ce face parte din coloana sonoră a filmului „Miami Bici 2”.

”Îl văd pe stradă cu a treia deja, jumătate de an nu și-a găsit iubirea încă. Îl știu ca și cum îl iubisem deja, în viața aia în care nu avea inimă de stâncă. Ți-am dat bani, ți-am luat mașină, ți-am dat casă cu grădină și inima la pachet, dar e linia prea fină între ură și iubire și m-ai lăsat fără regret” – sunt câteva din versurile piesei.

Imaginile fac furori în mediul online
Pe lângă versurile sugestive, videoclipul o arată pe Anamaria Prodan la volanul unui dric de lux. Impresara ajunge apoi în cimitir, unde merge în urma unui sicriu purtat de mai mulți bărbați. Înainte ca acesta să fie coborât în pământ, vedeta își scoate verigheta de pe deget și o aruncă în interiorul sicriului.

Anamaria Prodan a publicat videoclipul pe pagina sa de Instagram unde a strâns peste 1.300 de aprecieri, în doar jumătate de oră de la momentul în care a fost postat.

Lasă un comentariu