Am făcut calculul. Ce avere are Smiley, de fapt. Multe dintre firmele starului Pro TV riscă să intre în insolvență

eduard

Smiley este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, iar mulți dintre fanii săi se întreabă ce situație financiară are acesta.

Smiley a ținut prima pagină a ziarelor în luna mai, când s-a căsătorit cu prezentatoarea TV Gina Pistol, ceea ce înseamnă că viața sa personală este așa cum și-a dorit-o.

Partea financiară nu este neapărat aceeași, potrivit CANCAN.

Ce afaceri are Smiley?
Cea mai cunoscută companie a sa este casa de producţie HaHaHa Production, unde deţine o cotă de 70%. Smiley a înfiinţat-o în 2006, iar, de-a lungul timpului, s-a dovedit o reală fabrică de succese muzicale, dar şi de bani. Casa de discuri a avut o cifra de afaceri de aproape 2 milioane de euro.

Artistul a investit și în alte afaceri care nu au mers așa cum se aștepta.

FAM BROTHERS CAPITAL o firmă pe care artistul o deţine împreună cu fratele lui este în pericol de insolvență.

Artistul este asociat şi la firma LAF BUILDINGS, la care deţine o cotă de 40%. Este asociat și cu Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică. Firma se ocupă cu construcţii de case şi blocuri. Nici această companie nu are cifre prea bune.

FESTIGAL este, se pare, o altă investiţie care nu i-a adus lui Smiley profitul pe care îl aştepta. Artistul deţine 50% din firma care se ocupa cu organizarea festivalurilor şi aducerea artiştilor mari din afară. Lucrurile nu au mers nici aici prea bine, iar acum compania se află la un pas de faliment.

Totodată, soţul Ginei Pistol este asociat şi într-o afacere cu haine pentru bărbaţi. Artistul deţine doar 30% din atelierul de croitorie. Firma produce, vânzări există, însă pierderile sunt cam mari.

Numai de la Românii au Talent, Smiley încasează circa 150.000 euro pe sezon. Cât pentru postul de antrenor la Vocea României, artistul primește circa 60.000 de euro. Totodată, din contractele de publicitate, ne referimn la cele de imagine, cel mai mare fiind cu Lays, îi intră în conturi, în fiecare lună, suma de aproximativ 50.000 de euro.

Gina Pistol: Chiar am tras locul câștigător când vine vorba de bărbatul de lângă mine
Gina Pistol, în vârstă de 42 de ani, a vorbit despre relația cu soțul ei, Smiley, în vârstă de de 40 de ani, și despre cum o ajută acesta cu fiica lor, Josephine.

Gina Pistol este cunoscută ca prezentatoare de televiziune a unor show-uri precum ”Chefi la cuțite” și ”Asia Express”, de la Antena 1. De curând, aceasta a anunțat că se retrage de la televiziune pentru a-și dedica timpul familiei. În ceea ce privește viața personală, Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anului 2021. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021. Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. În data de 27 mai 2023, la Snagov a avut loc nunta anului, Smiley jurându-i credință veșnică Ginei Pistol. După cununia civilă și religioasă, a urmat o petrecere de pomină.

Lasă un comentariu