Am făcut calculul! Câți bani a primit Elena Ionescu de la Pro TV, pentru cele 2 săptămâni petrecute la Survivor România All Stars 2024

eduard

Avem calculul! Elena Ionescu s-a întors acasă cu o grămadă de bani după două săptămâni petrecute la Survivor All Stars 2024. Câți bani a încasat fosta solistă de la Mandinga de la Pro TV?

Elena Ionescu a fost eliminată la cel de-al doilea duel al sezonului Survivor All Stars 2024. Eliminarea a fost difuzată în episodul de joi, 25 ianuarie 2024. Din nefericire, fosta câștigătoare de la Survivor a plecat acasă după doar 2 săptămâni petrecute în Republica Dominicană. Cu toate acestea, vedeta a fost surprinsă încă de weekendul trecut în aeroportul din Frankfurt, împreună cu Andreea Tonciu. Cele două faimoase s-au întors împreună din Republica Dominicană.

Așadar, potrivit informațiilor apărute în presă, faimoasa a fost recompensată cu câte 5.000 de euro pentru fiecare stage(săptămâna) petrecută în competiția din Republica Dominicană. Deci, printr-un calcul banal putem afla cu câți bani s-a întors Elena Ionescu acasă. Pentru două săptămâni la Survivor, vedeta a mai strâns în cont încă 10.000 de euro.

În anul 2020, Elena Ionescu a câștigat primul sezon Survivor, care la acea vreme era difuzat de Kanal D. A plecat acasă cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro, plus încă câteva mii pentru participare.

Câți bani a câștigat Elena Ionescu la Survivor 2020? Kanal D a scos sume uriașe din buzunare
Elena Ionescu a fost marea câștigătoare a Survivor România 2020. Artista a reușit să convingă publicul că merita trofeul și banii, fiind cea care a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor. Cei patru concurenți care au ajuns în finala Survivor România au fost Elena Ionescu, Lola, Emanuel Neagu și Iancu Sterp.

Telespectatorii au decis, prin vot, în direct, cine a meritat să câștige competiția, cine a fost concurentul care a cucerit inima celor de acasă și a dovedit că este demn de titlul de Survivor România. Elena Ionescu a plecat acasă cu marele trofeu Survivor, dar și premiul în valoare de 250.000 de lei, echivalentul a 50.000 de euro. Vedeta a petrecut atunci 4 luni în Republica Dominicană.

Lasă un comentariu