Alina Sorescu nu ia în calcul să se împace cu Alexandru Ciucu

eduard

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au afișat împreună, recent, la deschiderea noului an școlar, alături de cele două fiice ale lor, Raisa și Carolina. Nu puțini au fost cei care s-au întrebat dacă cei doi foști soți sunt dispuși să reînnoade iubirea ce i-a legat. Artista a răspuns în exclusivitate pentru CANCAN.RO ce se va întâmpla între ei…

După o nouă dispută în instanță, în urma căreia Alina Sorescu a reușit să schimbe programul fiicelor sale, care nu vor mai fi nevoite să se mute, la distanță de o săptămână la tatăl acestora, cei doi foști soți s-au afișat împreună, recent, la deschiderea noului an școlar, alături de cele două fiice ale lor, Raisa și Carolina.

Ambii păreau extrem de ocupați de cele două copile și au evitat să se privească în ochi. Semn că erau stânjeniți de situația în care se aflau. Nu puțini au fost cei care s-au gândit la împăcarea anului, cel puțin de dragul fetițelor lor.

Alina Sorescu a fost însă extrem de categorică, privind relația cu fostul soț, Alexandru Ciucu. Aceasta a declarat că este exclus ca vreodată să încerce să-și reînnoade idila, care a durat mai bine de 16 ani.

„Nu ne vom împăca niciodată. Nu e vorba de așa ceva. A fost normal să fim amândoi prezenti la festivitatea de deschidere a anului la școala fetițelor. În astfel de momente, indiferent de situație, sunt prezenți ambii părinți”, a precizat aceasta în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

„Vreau să vă anunț că…”
După luni bune în care minorele au fost nevoite să-și facă bagajele la finele fiecărei săptămâni, pentru a se muta de la mama la tatăl lor și invers, în urmă cu câteva săptămâni, instanța a decis suspendarea acestui program, așa cum artista a cerut, la apel.

„Vreau să vă anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emotional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronunțată în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămână las tata și o săptămână la mama. Așa cum a cerut tatăl. (…)

A fost o perioadă grea, eu, ca mama, am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată (…)”, a spus Alina Sorescu, printre altele, în mediul online.

„Nici vorbă să mă mai însor”
În ceea ce-l privește pe Alexandtru Ciucu, acesta a ținut să precizeze că nu se va mai căsători niciodată.

„În acest moment, nu-mi doresc să vorbesc nimic ce ține de viața personală, trebuie să-mi fie bine și mie ca să fac asta. Regele Mihai avea o vorbă, toate la timpul lor.

Nici vorbă însă să mă mai însor. Nu iau în calcul, nu se mai pune problema”, a declarat Alexandru Ciucu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Lasă un comentariu