Alina Bizău, cea mai frumoasă femeie din Armata Română! Imaginile de pe Instagram fac furori pe internet

0

Alina Bizău este una dintre cele mai frumoase femei din Armata Română și nu de puține ori imaginile cu ea apar pe diferite conturi de Instagram.

Ea este inclusă la categoria eroi ai patriei noastre, iar pe rețelele de socializare este urmărită de mii de oameni.

Pe lângă devotamentul pentru armată, blonda este pasionată de fotografii, gătit și în special după călătorii. Ea este detașată la Craiova, locotenent Alina Bizău.

Dacă s-ar face un concurs de Miss în cadrul Poliției Române, cu siguranță blonda originară din

Maramureș ar câștiga fără probleme concursul. În Armata Română sunt mii de femei care luptă cot la cot cu bărbații colegi alături de care merg la diferite misiuni grele.
Acesta este și cazul Alinei Bizău, o blondă superbă cu ochi albaștri din Maramureș, îndrăgostită până peste cap de meleagurile sale, dar care a fost detașat în Craiova, unde locuiește de mai mulți ani datorită serviciului.

Pe rețelele de socializare, locotenent Alina Bizău, fost ofiţer de legatură al Brigăzii Multinaţionale Sud-est, se mândrește cu uniforma de seriviciu. Ea se numără printre cele mai apreciate polițiste și este urmărită de peste 6000 de oameni. Alina Bizău nu caută să devină influencer, căci este mult prea ocupată cu datoriile față de România.