Alina Bădic știe ce zodii au noroc maxim

eduard

Alina Bădic știe ce zodii au noroc maxim la început de 2024. Trei nativi au de ce să se bucure. Predicțiile astrale au fost făcute publice în emisiunea 360 de grade, de la B1 TV. Astrologul anunță momente de mare intensitate.

Alina Bădic cunoaște semnele zodiacale binecuvântate în primele zile din anul 2024. Trei zodii au parte de fericire maximă
Berbec
Marte, Mercur și Venus este în Săgetător care este un semn de foc prieten cu Berbecul. Te bucuri de persoane cu care colaborezi într-o manieră frumoasă. Mergi pe direcția ta de destin datorită nodului nord care face conjuncție cu Kiron. Apare o vindecare.

Taur
Începutul lui 2024 aduce tot felul de idei. Astrologia anunță o simbolistică cu 4 triunghiuri orientate în sus, triunghiuri de forță yang, și 4 triunghiuri orientate în jos de natură yin. Acestea spun când și spre ce planetă să te orientezi, dar și să înțelegi ce ți se cere.

Gemeni
Jupiter și Uranus se găsesc pe casa a 12-a, motiv pentru care se cere o atenție mare la provocările care țin de modul în care folosești și dirijezi linia mentală. Sunt ceva conexiuni și discuții care duc spre casa credinței.

Rac
Simbolurile sunt extrem de importante în primele zile din noul an. Nodul Nord conjunct cu Kiron în semnul Berbecului pe casa a 10-a anunță un fel de karmă în sfera profesională. Ea are neapărat legătură cu sufletul. Tot ce te reprezintă este în interior.

Leu
Se vorbește despre o nouă sferă, o nouă intensitate energetică. Venus, Mercur și Marte pe semnul Săgetătorului spun că urmează numeroase examene, de aia trebuie să îți conservi puțina energie pe care o mai ai. E o perioadă dură.

Fecioară
E bine să fii atent la modul în care îți reglezi conturile cu lumea din preajma ta. Înțelegi cum funcționează psihologic cei cu care interacționezi. Etichetele nu mai au nicio valoare la început de 2024 dacă nu sunt dublate de conexiunea cu divinul.

Balanță
Astrele te îndrumă să afli cum funcționează simbolistica pentru că poate apărea un mic risc sau pierderea perspectivei, a obiectivității. E o perioadă de tranziție, un portal care poate duce la pierderea a ceva esențial din vedere.

Scorpion
Pluto anunță lucruri care trebuie scoase din structură, care sunt toxice sau nu mai sunt folositoare de multă vreme. Ai șansa să scapi de reziduri sau Universul scoate în calea ta persoane care nu sunt deloc ceea ce par. Asta poate fi șocant pentru tine, dar trebuie să te supui voinței lui Dumnezeu.

Săgetător
Prezența plantelor Venus, Mercur și Marte este una frumoasă pentru tine. Se vehiculează regăsiri karmice, despre puterea unor parteneriate care au un rol important. Pluto, bogătașul zodiacului, poate aduce proiecte și colaborări care să te umple de bani.

Capricorn
Dezamăgirea își face simțită prezența de ceva timp. E un mesaj care vorbește despre lupta cu vechile atașamente. E o perioadă care lucrează pe zona de împătimire, în special din punct de vedere psihic. E momentul să te orientezi spre altă direcție.

Vărsător
E timpul să intuiești cum îți pot folosi experiențele din 2023 și care este cea mai predominantă temă personală. Pluto și Saturn lasă o amprentă uriașă, dar te determină să vezi cum ești conectat cu diverse segmente de viață. Se vorbește de o reconectare cu zona materială cu o abordare diferită.

Pești
Saturn are o forță remarcabilă zilele astea prin sextilul pe care îl face cu Soarele din Capricorn. A venit clipa în care trebuie să conștientizezi că ești o forță, să afli care e domeniul unde ai această forță și să o transmiți și celorlalți. E o zonă pe care o domini.

Lasă un comentariu