Alexia Eram și Sonia Simionov, schimb tensionat de replici la America Express 2023. „M-a făcut…

eduard

Alexia Eram și Sonia Simionov au avut un schimb tensionat de replici în ediția America Express din 23 octombrie. În timpul uneia dintre probele din cursa pentru imunitate, jurnalista a făcut o ironie la adresa echipei formate din Alexia și fratele ei, Aris Eram, câștigătorii primei amulete din acest sezon al reality show-ului.

Alexia Eram face echipă cu fratele ei, Aris, la America Express 2023. La rândul ei, jurnalista Sonia Simionov face echipă cu prezentatoarea Observatorului Iuliana Pepene. În timpul uneia dintre probele din cursa pentru prima imunitate, Alexia și Sonia au avut un schimb de replici dure.

Schimb tensionat de replici dure între Alexia Eram și Sonia Simionov la America Express
Echipele trebuiau să coasă câte o pereche de blugi de persoană. Ulterior, concurenții trebuiau să îmbrace pantalonii și să defileze cu ei. Sonia Simionov a fost întoarsă la fabrică pentru că buzunarul perechii sale de blugi nu era cusut. La întoarcere, perechile cusute de Alexia și Aris erau verificate, moment în care Sonia a făcut o ironie.

„În timp ce eram la verificare cu Fernanda, Sonia și cu Iuliana vin din spate. «Normal că pe frații Eram îi lăsați să treacă și cu buzunarul desfăcut», ceea ce nu era adevărat. Tocmai după ce ne-a verificat Fernanda, ne-a spus că trebuie să ne întoarcem”, a explicat Alexia Eram, la testimoniale.

„Lăsați frustrarea în altă parte. De ce spui niște lucruri când nu știi despre ce este vorba?”, a spus Alexia Eram, după declarația Simonei Simionov.

Sonia Simionov, despre conflictul cu Alexia Eram: „M-a luat valul, pe cuvânt”
Probele sunt din ce în ce mai complexe și fiecare minut este esențial în cursele pentru amuletă, joker și imunitate. Toate acestea aduc echipele cu un pas mai aproape de marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Totodată, însă, le întind nervii la maxim.

„M-a luat valul, pe cuvânt. Fără rucsacuri? Le aveau la pom, puțin mai încolo. Se întoarce (n.red.: spre ea și Iuliana). «Le aveam aici», a zis Alexia. Stai așa! M-a făcut frustrată. Mă rog, e adrenalină pentru toată lumea, serios”, a mărturisit și Sonia Simionov, la testimoniale.

Alexia și Aris Eram au câștigat prima amuleta de la America Express 2023, iar echipa formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru a câștigat prima imunitate a acestui sezon.

Lista concurenţilor America Express 2023
Alexia Eram şi fratele ei, Aris (copiii Andreei Esca)

Comedianţii George Tănase şi Ionuţ Rusu

Romică Ţociu şi fiul lui, Cătălin

Iulia Albu şi iubitul ei, Mike

Sânziana Negru şi Laura Giurcanu

Giulia Anghelescu şi soţul ei, Vlad Huidu

Actriţa Ada Galeş şi mama ei, scriitoarea Antoneta Galeş

Cleopatra Stratan şi Edward Sanda

Iuliana Pepene, prezentatoare Observator, şi jurnalista de război Sonia Simionov

Lasă un comentariu