Alexia Eram și Mario Fresh, detalii neștiute despre relația lor. Ce a spus creatoarea de conținut despre infidelitate

eduard

Alexia Eram și Mario Fresh sunt într-o relație de 7 ani și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. Cei doi au vorbit recent despre detalii pe care publicul nu le știa până acum despre povestea lor de dragoste.

Alexia Eram și Mario Fresh au fost invitați de Selly la detectorul de minciuni, acolo unde artistul și creatoarea de conținut au răspuns curiozităților pe care le aveau, unele făcând referire și la relația lor de cuplu. Cântărețul a recunoscut în fața partenerei sale faptul că un prieten l-a îndemnat să fie infidel.

Alexia Eram: „Te-a îndemnat vreodată un prieten să mă înșeli?”
Mario Fresh: „Da.”
Alexia Eram: „Mamă, vreau să știu cine este. Mai este prieten cu tine în acest moment?”
Mario Fresh: „Da.”
Alexia Eram: „Da? Foarte buni prieteni?”
Mario Fresh: „Nu.”
Alexia Eram: „S-a întâmplat de mai mult timp?”
Mario Fresh: „Da, mă, da, dar sunt mai mulți. Oamenii sunt singuri, ce vrei să facă? Nu m-au îndemnat neapărat, dar dacă au văzut un grup de fete undeva, au zis: „Bă, stai așa că mă duc până acolo, hai și tu.” Și eu le-am zis: „Stai că nu am cum să merg până acolo.”
Alexia Eram: „A, adică tu nu ai mers acolo.”
Mario Fresh: „Păi nu, logic că nu. Am stat la masa mea liniștit.”

Alexia Eram a vrut să știe de la Mario Fresh dacă în ultimul an a căutat în telefonul ei fără ca ea să știe:

„Anul trecut, în august. Probabil. O conversație cu prietena ta foarte bună care vorbea urât de mine. Am căutat niște lucruri într-o conversație cu prietena ta, să văd exact. Și de atunci chiar nu o am deloc la inimă.”

Atunci când Alexia Eram a fost întrebată de Mario Fresh dacă a vrut vreodată să-l înșele, creatoarea de conținut a răspuns:

„Nu. Dacă aș fi avut vreodată un gând așa, m-aș fi despărțit de tine. Nu sunt deloc pentru a înșela. Doar mă gândesc o secundă la asta, mă despart de acea persoană. Sunt foarte loială.”

Atât Alexia Eram, cât și Mario Fresh, sunt întrebați constant în interviuri, dar și de către urmăritorii de pe rețelele de socializare când anume se vor căsători. Fiica Andreei Esca a mărturisit că momentan amândoi sunt tineri pentru a face pasul acesta și că toate lucrurile apar la timpul lor. Acum, Alexia se concentrează pe proiectele profesionale, fiind creatoare de conținut, iar Mario Fresh pe cariera lui muzicală.

„Lucrurile se întâmplă când trebuie să se întâmple. Suntem foarte tineri și toate vin la timpul lor, dar momentan suntem foarte tineri pentru căsătorie și copil”, a declarat Alexia Eram în cadrul emisiunii Showbiz Report, citată de spynews.ro.

Alexia Eram a mai vorbit și despre relația pe care o are cu partenerul ei, Mario Fresh, și cum privește faptul că își trăiesc povestea de dragoste în ochii publicului. Fiica Andreei Esca a spus că a fost alegerea lor de a dezvălui detalii din viața lor privată și că acest lucru vine și cu avantaje, dar și dezavantaje.

„A fost alegerea noastră să o facem atât de publică și da, vine cu părți bune și cu părți mai puțin bune. Trebuie să ai grijă la tot ce faci, dar asta a fost alegerea noastră și până la urmă suntem persoane publice și nu trebuia să facem asta dacă nu voiam să avem viața personală, personală”, a adăugat Alexia Eram.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu