Alexia Eram l-a dat de gol pe Aris că are iubită. Ce a spus fiica Andreei Esca

eduard

Alexia Eram (23 de ani) și Aris Melkior au fost invitați recent la podcastul „Badassmom’, moderat de Giulia Anghelescu, unde copiii Andreei Esca au făcut dezvăluiri neașteptate.

Alexia și Aris Eram fac echipă în emisiunea America Express, iar recent au fost în podcastul Giuliei Anghelescu, „Badassmom’, unde au vorbit despre experiența în America Latină, dar și despre copilărie și viața lor amoroasă.

Alexia Eram: „Știu exact cum vreau să arate nunta cu Mario’
Alexia a făcut dezvăluiri despre primul ei sărut și a vorbit și despre nunta cu Mario Fresh. Ea a povestit că primul ei sărut s-a întâmplat când avea doar 12 ani, în timp ce se afla la școală.

„Când a fost primul sărut? Pe la 12 ani. M-am sărutat prima oară în baia școlii’, a povestit Alexia Eram, la podcastul Giuliei Anghelescu. Apoi a vorbit despre relația ei cu Mario Fresh, cu care formează un cuplu de șapte ani, precizând că au crescut, practic, împreună.

Cei doi s-au mai confruntat și cu probleme în cuplu, au mai plecat în vacanțe și separat, și au fost chiar și despărțiri în vara anului trecut, după cum a povestit Mario, însă, până la urmă s-au împacat, iar acum se înțeleg mai bine ca niciodată.

Cu toate acestea, fiica Andreei Esca spune că nu se pune încă problema să se căsătorească, fiind mult prea tânără.

„Știu exact cum vreau să arate nunta. Sunt de mult cu Mario, dar totuși suntem foarte tineri ca să vorbim de nuntă în curând. Când o să vină timpul vom face și nunta. Acum amândoi suntem cu munca, probabil când o să ne mai așezăm așa puțin.

Vara Mario are concerte, nu prea mai avem timp de noi. O să ne luăm vacanță în ianuarie-februarie, stăm o lună la soare, undeva în țări exotice. Acum de abia mai apucăm să ne vedem seara’, a declarat Alexia Eram, în podcastul „Baddasmom’.

Alexia a recunoscut că și-ar fi dorit să plece în competiție cu Mario Fresh, dar până la urmă a mers cu fratele ei, Aris.

„Eu am vrut să merg cu Mario la America Express, dar el mai fusese. Am zis atunci să merg cu Aris, care a sărit în sus de fericire.

Asta e, am semnat că merg cu Aris, deși mă enervează mult de tot. Eu avusesem mai multe oferte la America Express’, a mai spus fiica Andreei Esca.

Aris Eram și Laura Giurcanu formează un cuplu?
Aris a recunoscut că lui nu-i place publicitatea și să apară în văzul lumii, dar ar fi fost în stare chiar să și plătească ca să meargă într-o astfel de experiență cu prietenii lui, de aceea i-a surâs foarte mult ideea de a face echipă cu Alexia. Mai mult, în timpul competiției se pare că între fiul Andreei Esca și Laura Giurcanu s-a legat o idilă. Cei doi și-au făcut numai complimente în emisiune, iar recent au fost surprinși la un restaurant împreună și chiar în timp ce s-au sărutat pasional.

Însă, nici Laura Giurcanu, nici Aris Eram nu au confirmat încă oficial dacă formează un cuplu sau dacă acel- sărut pasional a fost doar ceva trecător. Cu toate acestea, Alexia și-a dat gol de fratele că are iubită.

Aris Eram: „Acum pot să-mi găsesc viitoarea nevastă’
În podcastul în podcastul Badassmom, Aris a dezvăluit că a decis să nu mai plece în Barcelona, unde urmează cursurile unei facultăți, și că va rămâne timp de șase luni în România, având voie să urmeze cursurile și online. Mai mult, el a mai mărturisit că vrea să se întoarcă înapoi în țară după ce termină facultatea. Giulia a ținut să precizeze că ar fi și păcat să nu se întoarcă, având în vedere că după participarea la America Express arcâștigat mulți fani și mai ales admiratoare. În momentul, în care artista a povestit că l-a cunoscut pe soțul ei, când avea 19 ani, Aris a complet că înseamnă că el acum, că la 20 de ani ar putea să-și găsească nevastă.

„Deci eu acum pot să-mi găsesc viitoarea nevastă’, a zis Aris, iar Alexia a sărit imediat, precizând răzând: „Sau poate ai găsit-o’, lăsând de înțeles că fratele ei nu este singur.

Mai mult, Aris și Laura au fost împreună într-o vacanță în Ibiza, în septembrie, de unde Aris Eram a împărtășit câteva imagini din vacanță pe rețelele de socializare, inclusiv alături de creatoarea de conținut Laura Giurcanu.

Alexia și Aris Eram, despre America Express 2023
Aris și Alexia Eram formează una dintre cele mai puternice echipe din competiția America Express 2023.

„Am acceptat invitația de a pleca în America Express pentru că ne place foarte mult acest format tv în care îți sunt testate limitele într-un fel special. Pe de altă parte, cred că nici în momentul de față nu știm exact în ce ne-am băgat, dar suntem siguri, și eu și fratele meu, că poate fi una dintre cele mai interesante experiențe ale vieții. Și dacă nu la 20 de ani, când?! Ne dorim să ne bucurăm de fiecare moment, să-l trăim la maximum, să învațăm cât mai multe, să descoperim locuri, oameni și obiceiuri și să rămânem cu amintiri frumoase. Chiar și faptul că voi fi cu fratele meu, 24 de ore din 24, este ceva nou. Cine petrece non stop atâta timp cu un frate la vârsta asta? Cred că va fi o bază solidă pentru viitorii ‘frați adulți’’., a declarat Alexia Eram.

„Am hotărât să plec într-o aventură care să mă pună la încercare din multe puncte de vedere, și America Express sună a ‘experiență ce trebuie trăită. Sunt curios de ce sunt în stare. Îmi plac provocările și abia aștept să fac echipă cu Alexia, pentru că suntem complet diferiți, dar cu aceeași dorință de a descoperi lumea! S-ar putea să ne iasă bine. În orice caz, o să facem tot ce ne stă în putință!’, spune Aris Eram.

Lasă un comentariu