Alexandru din Iași a găsit un ghiozdan în timp ce se plimba. Când l-a deschis, să cadă din picioare. Ce era înauntru

eduard

Un bărbat din Iași a găsit un ghiozdan plin cu bani și acte în timp ce se plimba prin oraș. El nu a stat niciun moment pe gânduri și a dat un anunț pe Facebook prin care arată ce vrea să facă.

„Sunt banii statului”
Alexandru Marius a scris pe Facebook un anunț simplu: „Am găsit în zona Ciric un ghiozdan cu bani și acte. Proprietarul să mă contacteze pentru a îi înapoia actele”.

În scurt timp, postarea lui s-a viralizat, având sute de comentarii și distribuiri. La mesaj, bărbatul a adăugat și o poză, ca dovadă a celor spuse – un ghiozdan în care se observă o agendă și câteva hârtii, iar alături, o pungă de plastic plină cu teancuri de bani.

Mulți au înțeles că, de fapt, Alexandru a făcut o glumă, însă au existat și destui ieșeni care au luat în serios postarea și l-au sfătuit/ certat pe Alexandru, după caz, pentru neanunțarea autorităților.

„Ține tu banii, frate, e ghiozdanul unui prieten…”, a scris cineva. O altă persoană arată că știe ai cui sunt banii: „Sunt banii statului folosiți de autorități pentru o «capcanare». A se observa la UV că banii au fost marcați cu «MITĂ» și au fost aruncați din auto în timpul filajului”.

Iată și alte comentarii la anunțul lui Alexandru:

„Sunt banii lui Celentano! Este avansul la o lucrare pe care a câștigat-o de la primărie, din fonduri europene. Nu te juca! Sună-l să vină, săi dai banii înapoi!”;

„Elasticele contează”;

„Sunt banii si actele mele. M-am îmbatat si le-am pierdut. Habar nu am unde. Dar vreau doar banii ca nu am de baut, actele nu imi trebuie ca oricum nu mai stiu cum ma cheama”;

„Mamă, ce bafta că am văzut anunțul, norocul meu că îmi pot recupera rucsacul și rinichiul!”.

Lasă un comentariu