Alexandra Dinu și Bobby Păunescu, din nou împreună. Unde își petrec vacanța

eduard

Producătorul Bobby Păunescu și fosta soție a lui Adrian Mutu, Alexandra Dinu, se află într-o vacanță în Italia și se pare că se distrează de minune împreună. Cei doi nu ezită să-și arate bucuria pe rețelele de socializare, alimentând speculațiile cu privire la relația lor.

În luna martie, Alexandra Dinu a fost surprinsă la o masă într-un restaurant din București alături de Bobby Păunescu, ceea ce a generat zvonuri despre o posibilă idilă între cei doi. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat aceste speculații.

Acum, fosta soție a lui Adrian Mutu se bucură de o vacanță în Italia alături de Bobby Păunescu și de o prietenă comună, modelul și actrița Cristina Postolachi. Potrivit Click!, cei trei au vizitat și vila lui Bobby Păunescu din Positano. Pe rețelele de socializare, Bobby Păunescu a postat un video amuzant în care Alexandra Dinu apare extrem de distrată. În imagini, regizorul dă de înțeles că nu are voie să vorbească, iar la un moment dat, Alexandra chiar îi pune mâna la gură lui Bobby, în timp ce râde copios, gestul ei trădând faptul că blonda și milionarul sunt destul de apropiați, fie că sunt buni prieteni sau chiar mai mult.

Cei doi nu ascund deloc însă faptul că sunt împreună în vacanță, ba chiar milionarul a share-uit pe Instastory, în urmă cu puțin timp, imagini de pe contul de instagram al Alexandrei Dinu.

Cei trei au petrecut câteva zile în Roma și pe 15 august, Bobby Păunescu și-a serbat ziua de nume, având numele de Marius în buletin. Evenimentul s-a încheiat târziu în noapte cu un spectaculos foc de artificii.

Alexandra Dinu a dispărut din lumina reflectoarelor după ce s-a retras din televiziune. Ea a făcut parte din juriul Românii au talent, dar a renuțat după doar un sezon al emisiunii. După această experiență, frumoasa vedetă se pare că s-a concentrat mai mult pe viața personală și pe cariera de actriță. În ultima vreme a postat extrem de rar și pe rețelele de socializare, iar anul trecut se scria că fosta soție a lui Mutu ar avea o relație cu omul de afaceri Dinu Pescariu.

Lasă un comentariu