Alex Velea a spus când va avea loc nunta cu Antonia. „Să vă pregătiți banii de dat”

eduard

Antonia (34 de ani) și Alex Velea (39 de ani) formează un cuplu de aproximativ 11 ani. Perechea s-a logodit în iulie 2021 și împreună are doi fii, Dominic și Akim. Din primul mariaj, artista mai are o fiică, Maya. Recent, Alex Velea a spus când va avea loc nunta cu Antonia.

Antonia și Alex Velea s-au cunoscut în 2009, la studio, când formau alte cupluri. Relația lor profesională a devenit una de cuplu abia la finalul anului 2012, după ce fiecare s-a separat de fostul partener. S-au logodit în vara anului 2021, iar Alex Velea a dezvăluit recent când va avea loc nunta lor.

Alex Velea a spus când va avea loc nunta cu Antonia. „Probabil primăvara”
Antonia și Alex Velea sunt o familie de mai bine de un deceniu. Deși sunt logodiți din iulie 2021, până acum, soliștii au fost mult prea ocupați cu proiectele profesionale și responsabilitățile de părinți pentru a-și organiza nunta. De curând, însă, Alex Velea a spus când ar urma să aibă loc evenimentul.

„Să vă pregătiți banii de dat. Mai durează, la anul. Anul ăsta e foarte ocupat. Avem multe evenimente luate, trebuie să ne pregătim un pic. Da, acolo contează cel mai mult (n.red.: cununia religioasă la biserică). Probabil primăvara (n.red.: va avea loc) ca să nu aibă mesenii cămășile așa fleașcă”, a declarat Alex Velea la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Antonia: „Nu actul în sine a fost esențial pentru noi”
„Având în vedere că suntem de aproape 11 ani împreună, e clar că nu actul în sine a fost esențial pentru noi, ci să avem o relație solidă, bazată pe iubire, respect și să avem o familie frumoasă”, declara și Antonia în această primăvară.Tot atunci, întrebată ce apreciază cel mai mult la Alex, Antonia ne-a mai spus: „Este un tată extraordinar, implicat, iubitor, apropiat de băieți, un om bun cu un suflet mare care le oferă toată dragostea și atenția, înțelept și răbdător”.

Cum s-au cunoscut Antonia și Alex Velea. Nu a fost dragoste la prima vedere
„Ne-am împrietenit, dar nimic mai mult. Eu eram în relație (n.red.: cu prima soție, Ana), ea era în relație (n.red.: cu primul soț, Vincenzo Castellano). Nu simțeam și n-aș fi făcut pasul ăsta. Mi-am pus un scut, eram căsătorit. Și la ea era un scut, era într-o relație și se comporta ca atare. Nu flirtam, nu ne făceam ochi dulci. N-am anticipat nimic, pur și simplu s-a întâmplat”, a povestit Alex Velea în februarie 2021, în podcastul „Aproximativ discuții”.

Lasă un comentariu