Alex Bodi ar putea ajunge din nou în arest

0

Alex Bodi – fostul soț al Biancăi Drăgușanu – riscă să ajungă din nou în spatele gratiilor, chiar după sărbători. Procurorii nu sunt de acord ca afaceristul să rămână în arest la domiciliu, pe motiv că îl consideră un pericol social, aşa că îi cer instanței să fie dus din nou în arest.
După ce a scăpat de după gratii și a fost plasat în arest la domiciliu, la mijlocul acestei luni, Alex Bodi riscă să ajungă din nou în spatele gratiilor.

Procurorii cer ca afaceristul să se întoarcă în spatele gratiilor și au pregătit probe solide împotriva lui – mărturiile dramatice ale tinerelor care ar fi fost sechestrate, bătute și umilite ani la rând de gruparea condusă de Bodi și un interlop din Craiova.
Alex Bodi, Sărbători cu suspans
Doar câteva zile au mai rămas până când afaceristul va ajunge din nou în fața magistraților care vor decide dacă se va întoarce în arest. Pănă atunci, Alex Bodi își petrece Sărbătorile în curtea vilei de lux pe care a cumpărat-o lângă București.
„Salut, Bodi! Ce faci? Uite, curățenie! Zi frumoasă! Mulțumim! Sărbători fericite! Mulțumesc la fel!”
Alături de el, ca să îl susţină, cel mai probabil va fi noua sa iubită, rusoaica Daria Radiovana – cea care se afla în vila de lux și în momentul în care mascații l-au încătușat pe Alex Bodi. Cu câteva zile înainte de a fi eliberat, fotomodelul, a revenit în România.
Alex Bodi, imagini din noaptea de Revelion
Alex Bodi și Daria Radionova au publicat pe paginile lor de socializare cum au petrecu noaptea dintre ani.

Chiar la miezul nopții cei doi îndrăgostiți s-au sărutat cu patos, s-au îmbrățișat, momentul fiind imortalizat de apropiații lor, apoi, spre bucuria urmăritorilor lor, imaginile au fost ”scăpate” pe internet.
Alex Bodi, cercetat pentru proxenetism și trafic de persoane
Dacă vor fi dovedite, acuzațiile formulate de procurori îi pot aduce ani grei de închisoare lui Alex Bodi.

Afaceristul este cercetat pentru proxenetism și trafic de persoane, iar, potrivit unor surse din cadrul anchetei, la dosar ar fi depuse şi mărturiile de-a dreptul şocante ale unor tinere traficate. Acestea le-ar fi povestit anchetatorilor că au existat și fete ucise de grupare pentru că au refuzat să se mai supună ordinelor.