Alertă de COVID-19 în PSD. Un deputat a luat coronavirus, iar acum riscă să-i îmbolnăvească pe toți

0

PSD este lovit din nou de către coronavirus. Un deputat a fost confirmat cu noul virus, iar aceasta a intrat în contact cu mai multe persoane, printre care și Marcel Ciolacu. Toți cei care au luat contact cu femeia vor trebui să intre în carantină.
Simona Bucura Oprescu, este debutatul PSD care a fost infectată cu COVID-19. Aceasta a făcut anunțul public printr-o postare pe pagina personală de Facebook. În postare, Simona a detaliat cum se simte și a precizat faptul că este stabilă acum și că este optimistă cu privire la evoluția virusului. Totodată, ea a făcut un apel la români să nu conteste existența virusului și să se protejeze cât mai bine atât pentru siguranța lor, cât și pentru cea a celor din jur.

În prezent, Simona Bucura Oprescu se află internată în spital
„Dragii mei, mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de #Covid19. Starea mea de sănătate este stabilă în acest moment și sunt internată în spitalul de la Mioveni unde am mare încredere în profesionalismul cadrelor medicale care au tratat cu succes până acum sute de alți pacienți. Nu am pus la îndoială nicio clipă existența acestui coronavirus. Nu o faceți nici voi! Protejați-vă cât mai bine pentru siguranța voastră și a celor din jur! Să dea bunul Dumnezeu să fiți feriți de acest inamic invizibil care produce atâta suferință! Multă sănătate tuturor!”, a scris Simona Bucura Oprescu, pe pagina personală de facebook.

Anunțul deputatei PSD a fost făcut la scurt timp după ce un alt membru al partidului a anunțat că a fost infectat
„Chiar dacă v-am obișnuit cu vești bune, astăzi vin cu una în ton cu vremurile. Tocmai am primit rezultatul testului și, din păcate, mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de #Covid19. Deocamdată, starea mea de sănătate este stabilă și conform procedurii m-am izolat, protejându-i pe ceilalți”, a scris șeful CJ Bitrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, pe Facebook.