Alege un felinar și află ce surpriză te așteaptă în viitor

eduard

Cum funcționează metoda de prezicere a viitorului? Totul se bazează pe faptul că poți intra în contact cu subconștientul unei persoane prin stimuli vizuali. În acest caz, sunt imagini special selectate.

Ce trebuie să faceți?

• Liniștiți-vă și concentrați-vă. Puteți sta un minut pentru a vă pregăti.

• Priviți felinarele prezentate.

• Alegeți felinarul care vă atrage cel mai mult.

Fiecare felinar reprezintă viziunea voastră și vă va ajuta să preziceți ce vă așteaptă în acest an. Cel mai important, nu citiți răspunsurile înainte – acest lucru va distorsiona imaginea complet.

Fiecare felinar are un număr de ordine. Citiți interpretarea în funcție de acesta:

1. Felinarul numărul unu:

Toată viața ta a fost asemenea potecilor de munte, cu urcușuri și coborâșuri. Ați avut parte de multe lecții de la viață și v-au trădat oameni la care nu v-ați fi așteptat niciodată. Dar nu trebuie să fiți supărați pentru trecutul vostru, astfel ați devenit un om mai puternic, care poate trece peste toate. Viitor vine acum cu răsplata, și vă va aduce alinare pentru a acoperi toate suferințele din trecut. E timpul să aveți încredere în noroc, jucați la loto, sau puneți în aplicare acele planuri și dorințe de care vă era teamă până acum că vor eșua!

2. Felinarul numărul doi:

Cei care au ales felinarul numărul doi vor trece printr-o perioadă instabilă, urmează să primiți câteva încercări de la viață pentru a înțelege mai bine unde ați greșit până acum. Aveți grijă la oamenii cu care vă înconjurați, și în cine vă puneți încrederea pentru că s-ar putea ca suferința să vină tocmai de acolo. După ce veți înțelege aceste lecții trimise de destin, va urma o perioadă de liniște și stabilitate. Persoanele singure vor avea ocazia să cunoască un partener bun, așa cum și-au dorit din totdeauna iar cele care au deja un partener își vor consolida relația.

3. Felinarul numărul trei:

În viitorul vostru sunt prezise multe căi, urmează să călătoriți mult în perioada ce va urma, unele vă vor duce către lucruri care vă vor bucura, iar altele vă vor întrista. Dar nu trebuie să vă speriați, pentru că totul este cu un scop, iar după ce toate se vor liniști, veți avea parte de o perioadă de liniște, în care vă puteți bucura de schimbări și veți realiza că totul a fost în spre binele vostru. Cei care profitau de dumneavoastră vor dispărea, relațiile cu prietenii falși se vor rupe și veți atrage prosperitatea pe toate planurile.

4. Felinarul numărul patru:

Acest felinar este special din toate punctele de vedere, pentru că anunță succes în toate domeniile vieții. Dacă aveți copii, aceștia vor reuși să găsească un loc de muncă bun care vă va face mândri, sau vor avea succes la învățătură. Dacă ți-ai dorit să îți schimbi viața, să încerci un loc de muncă diferit, acum este momentul. Toate schimbările vin perioada următoare vă vor aduce fericire. E timpul să-ți asculți sufletul și să faci ceea ce îți dorești. Lasă în urmă toate gândurile care te descurajează.

5. Felinarul numărul cinci:

Persoanele care au ales acest felinar au pe suflet multă supărare cauzată de oamenii din jur, poate că o parte vin de la familie și le este greu să rupă legătura cu ei, însă acum este momentul să scoți din viața ta toți oamenii care te folosesc, bârfitorii și prietenii care te caută doar când au nevoie de ceva. Este timpul să te pui pe tine pe primul loc iar viitorul te va recompensa. Să nu îți pară rău să te îndepărtezi de cei care te fac să suferi. După ce vai face curățenie în jurul tău vei avea parte de fericire, îți vei găsi liniștea.

6. Felinarul numărul șase

Este felinarul luminii și curățeniei, cel care aduce fericire și bucurie în viața persoanei care l-a ales. Perioadele de suferință și ghinion din viața ta se vor sfârși și va veni bucuria care îți va fi alături mulți ani de acum încolo. A venit timpul să te bucuri pentru tot ce ai realizat până acum, să te uiți în jurul tău și să mulțumești Lui Dumnezeu pentru tot ce ți-a oferit, chiar și perioadele mai grele care au venit ca lecții, de acum vei culege roadele fericirii. Nu pierde nicio zi fără să te bucuri de tot ce ai.

Lasă un comentariu