Alege simbolul care te inspira cel mai mult si afla ce spune despre sufletul tau

eduard

V-ați întrebat vreodată de ce ați ales un anumit simbol pentru a-l purta ca pandantiv? Sau poate un simbol tribal pe care vi l-ați dorit drept tatuaj? Aceste alegeri vin din interiorul nostru și arată de ce este sufletul nostru însetat. Acesta este și scopul acestui test. Să descoperiți după ce tânjește sufletul vostru.

Nu noi alegem simbolul, ci sufletul nostru.

Eliberează-ți mintea.

Privește imaginea.

Nu te gândi. Doar privește.

Acum alege cu inima simbolul.

Iată semnificațiile simbolurilor:

Leul

Leii reprezintă Soarele și nevoia ta de a deține controlul asupra destinului.

Problema: Dacă ai ales Leul probabil ai nevoia să evadezi din lumea pe care ți-ai construit-o cu mult efort. Soarele este sursa supremă a puterii. Prin urmare, Leul înseamnă dominare. Ai făcut tot ce ți-a stat în putință să clădești viața pe care o ai astăzi, dar acum te simți captivă în propria viață și copleșită de responsabilități. Drept urmare, te întrebi dacă ar trebui să faci o schimbare. Să treci la următoarea etapă din viața ta…

Soluția: Iți displace viața ta actuală? Ai nevoie să te simți din nou liberă? Ai schimba ceva la viața ta dacă ai avea ocazia? Există un motiv pentru care ai făcut ceea ce ai făcut. În momentul în care accepți lucrul acesta , vei observa că vei găsi un mod eficient de a face față responsabilităților.

Sfat: Acceptă alegerile făcute pentru tu ai fost cea care le-a făcut. Tu evoluaezi, și o dată cu tine și înțelepciunea ta. Dacă vrei să te eliberezi, o poți face. Soarta este întotdeauna în mâinile tale.

Clepsidra

Clepsidra este simbolul inevitabilului, a curgerii timpului.

Problema: Dacă ai ales clepsidra, probabil te simți captivă a timpului. Pentru tine, timpul s-a oprit undeva în trecut, ca urmare a unei experiențe traumatice. Simți cum ușor ușor te îneci, lipsită de energie, așteptând ca inevitabilul final să se producă.

Soluția: Îmbătrânirea face parte din viață. La fel și moartea. Acesta este ciclul vieții: ne naștem, creștem, murim. Prin urmare nu este ceva de care ar trebui să ne temem. Fă pace cu trecerea timpului. Și cu trecutul, dacă se poate. Datorită lui ești astăzi ceea ce ești. Și ești mult mai puternică decât ieri.

Sfat: Încearcă să iei cele mai bune decizii începând de astăzi. Trăiește în prezent. Timpul este prietenul tău.

Luna

Forța Lunii este asociată cu emoțiile și adevăruri ascunse.

Problema: Dacă ai ales Luna atunci inima ta este un câmp de luptă. Ceva puternic, în interiorul tău, nu îți dă pace să dormi noaptea. Care este această emoție puternică care te ține trează toată noaptea? Este Furie, Ură, Mâhnire sau pur și simplu Pasiune?

Soluția: Sufletul tău are nevoie să își găsească liniștea și cea mai bună cale este aceea de a-ți scoate emoțiile la lumină, ceea ce se traduce prin recunoașterea existenței lor. Acceptarea lor este primul pas. Faptul că le ții ascunse este ceea ce lă dă atâta putere. Când sunt exprimate, ele încetează să te mai afecteze atât de mult.

Sfat: Învață să îți exprimi sentimentele. Ascunderea sau suprimarea lor te rănește.

Cheia

Cheile au fost întotdeauna asociate cu percepția noastră asupra Vieții.

Problema: Dacă ai ales cheia înseamnă că sufletul tău are nevoie disperată de răspunsuri. Drumul pe care l-ai parcurs, te-a făcut să te îndoiești de ceea ce cândva considerai că este incontestabil. Posibil să nu știi încotro să te îndrepți sau ai obosi să tot cauți. Ai ajuns în punctul în care nu te mai interesează nimic. De asemenea, te simți plictisită.

Soluția: Acum este momentul ca adevărul să strălucească precum Soarele. Cheia reprezintă dorința ta de a deschide ușa către alte orizonturi! Mai mult, cheia exprimă nevoia sufletului de a transcede viața ta actuală și de a te îndrepta către noi experiențe și provocări.

Sfat: Găsește un mod de a călători. Te va ajuta să întâlnești oameni noi și să comunici cu ei. Reaprinde-ți pofta pentru Aventură.

Mâna Hamsa

Mâna Hamsa este asociată cu protecția de spiritele rele.

Problema: Dacă ai ales mâna Hamsa Hand, probabil ești vizată de energii negative. Sufletul tău este însetat după Libertate. Probabil ai observat deja semne ciudate, încercând să te avertizeze despre această situație.

Soluția: Mâna Hamsa ne transmite că libertatea, chiar și în cele mai negre momente, stă în mâinile noastre. Singuri cădem în capcane și întotdeauna suntem singurii care ne putem elibera. Pentru asta, trebuie să ne iertăm pentru momentele noastre de slăbiciune.

Sfat: Găsește timp să te relaxezi și să îți refaci energia.

Lasă un comentariu