Alain Delon tot mai slăbit. Anunțul făcut de Anthony, fiul său

eduard

Alain Delon, tot mai slăbit. Celebrul actor francez are o stare precară de sănătate, a anunțat fiul său, Anthony. Pe de altă parte, Alain Delon s-a declarat „extrem de șocat de mediatizarea” vieții sale, urmând să depună plângere împotriva fiului său, la o zi după ce acesta din urmă a anunțat miercuri, într-un interviu acordat Paris Match, că a depus plângere împotriva surorii sale, Anouchka Delon.

Alain Delon, tot mai slăbit, după gravul accident vascular cerebral suferit în 2019.

Monstrul sacru al cinematografiei franceze este „slăbit” și „nu mai suportă să se vadă așa, diminuat”, explică fiul său, Anthony, într-un interviu pentru Paris Match.

Actorul Alain Delon, în vârstă de 88 de ani, apare slăbit într-o fotografie postată pe rețeaua de socializare Instagram de un alt fiu al său, Alain-Fabien, în ajunul Crăciunului.

Starul francez a suferit un grav AVC în iulie 2019. Anthony Delon a explicat că tatăl lui nu prea vorbește, îl obosește sau îl enervează orice, când este pus să se repete, pentru că vocea lui nu este mereu în ton, nu auzim ce spune.

Cei trei copii ai actorului au depus plângere în iulie contra unei femei pe care au descris-o drept „doamna lui de companie”, termen pe care ea îl neagă, iar o anchetă a fost deschisă, pentru hărțuirea starului.

Alain Delon, tot mai slăbit. A fost izolat de o femeie
Potrivit avocatului lor, Hiromi Rollin, femeia respectivă l-a izolat în mod constant pe Alain Delon de rudele sale, prin manevre și amenințări dure. Aceasta ar fi profitat de starea precară a actorului după accidentul vascular cerebral suferit în 2019.

Avocatul lui Anthony Delon, care a fost evacuat în această vară din conacul său din Douchy-Montcorbon (centrul Franței), va depune o plângere „împotriva membrilor familiei Delon și a gărzilor de corp pentru violență intenționată agravată (…) confirmată de un certificat medico-legal”.

În cadrul interviului inedit, Anthony Delon a mai explicat că a depus plângere împotriva surorii sale Anouchka, pe care o acuză că nu l-a informat că tatăl lor a fost „supus la cinci teste cognitive” între 2019 și 2022, dintre care niciunul nu a fost „promovat”, scrie g4media.ro.

Alain Delon, „extrem de șocat de mediatizarea” vieții sale
Pe de altă parte, Alain Delon s-a declarat „extrem de șocat de mediatizarea” vieții sale, urmând să depună plângere împotriva fiului său Anthony Delon, la o zi după ce acesta din urmă a anunțat miercuri, într-un interviu acordat Paris Match, că a depus plângere împotriva surorii sale, Anouchka Delon.

Avocatul lui Delon, Christophe Ayela, spune că actorul denunță declarații care ar avea scopul să-i „dăuneze” lui și fiicei sale Anouchka.

Răsturnarea de situație survine în contextul în care justiția franceză tocmai a clasat fără urmări atât plângeri depuse de odraslele lui Delon, împotriva „damei de companie” a actorului, cât și plângeri edpuse de către aceasta din urmă împotriva familiei Delon.

Context
La începutul lui iulie, Hiromi Rollin a fost expulzată din casa actorului și au fost depuse două plângeri de către frații Delon. Toate plângerile au fost clasate de Parchetul din Montargis.

Procurorul Republicii Montargis, Jean-Cedric Gaux, a declarat că purtarea lui Hiromi Rollin poate fi considerată „directivă”, dar „nu există nicio legătură de cauzalitate cu o degradare a sănătății domnului Alain Delon”.

Hiromi Rollin, în vâstă de 66 de ani, care are un rol mai puțin cunoscut în viața actorului, a depus plângere în 27 iulie, împotriva copiilor lui Delon, scrie news.ro.

Lasă un comentariu