Află ce fel de om ești după modul în care strângi pumnul

0

Nimeni nu ne-a pus cum trebuie să ținem degetele când strângem pumnul, nu este un lucru care se învață, ci este mai degrabă din instinct, din acest motiv psihologii au încercat să găsească semnificația degetului și să ne explice cum acesta ne trădează personalitatea.

Modul în care strângem pumnul poate explica multe despre caracterul și personalitatea noastră și despre modul în care alegem să luăm unele decizii.

Cum ți pumnul strâns ?

Dacă degetul mare este acoperit de restul degetelor atunci ești o persoană:
puternică, flexibilă, agilă, creativă, inteligentă și chiar un bun manipulator.

Ești o fire liniștită, în tine predomină partea emoțională iar aceste aspecte fac parte din farmecul tău. Preferi să te sacrifici pe tine decât să faci pe cineva drag să sufere iar în dragoste preferi liniștea.

Dacă degetul mare este peste celelalte atunci ești o persoană:
creativă, talentată, generoasă, inteligentă, cu un farmec aparte ce îi atrage pe cei din jur. Din acest motiv vând mulți prieteni.

Ești foarte sigur pe tine și ai o stimă de sine ridicată iar felul în care ții degetul mare peste celelalte spune despre tine că ești o persoană foarte muncitoare și ai așteptări foarte mari.

Frica de eșec te face să ai nevoie de încurajările celor din jur iar acesta este singurul lucru pe care îl aștepți din partea prietenilor tăi. Urăști atunci când rămâi singur iar asta te face să îți dorești să fi mereu într-o relație.

Dacă degetul mare este pe aceeași linie cu celelalte atunci:
ești o persoană puțin nesigură și sensibilă care are nevoie să fie protejată și tratată cu sinceritate.

Îți place să îi ajuți pe cei din jur, nu ești sub nici o formă egoistă iar câte odată ești mult prea de treabă cu riscul ca alții să profite de bunătatea ta.
Ești foarte curioasă, te entuziasmezi repede, iubești aventura și distracția iar în același timp îți dorești să ai un grup de prieteni care să te aprecieze.
În relația de cuplu îți exprimi sentimentele cu rezerve.