Afacerea cu care Carmen Iohannis face mai mulți bani decât ca profesoară. Cât a câștigat doar în 2022

eduard

Mulți și-ar dori să cunoască mai multe detalii despre Carmen Iohannis și viața ei privată, mai ales din punct de vedere financiar. Este evident faptul că primește un salariu fix, lună de lună, pentru funcția de profesor, dar câți știu că face bani și din alte afaceri? Care este afacerea ce i-a adus sume favorabile în 2022.

Câți bani produce Carmen Iohannis lunar
Carmen Iohannis a fost mereu o fire rezervată, căreia nu i-a plăcut să își expună prea mult viața privată. Unele detalii, însă, au ieșit la iveală, deși prima doamnă a României și-ar fi dorit să rămâne secrete.

Printre acestea se numără și veniturile ei, care nu sunt deloc unele de ignorat. Conform declarației sale de avere, care a fost făcută publică la sfârșitul lunii mai pe pagina web a Administrației Prezidențiale, Carmen Iohannis, în vârstă de 62 de ani, a obținut în 2022 venituri mai mari din închirierea proprietăților decât din salariu.

Tatăl Primei Doamne a trăit o viață lungă, de 96 de ani, deși a avut doar un singur plămân funcțional. A fost o persoană harnică și niciodată nu s-a plâns de provocările pe care viața i le-a pus în cale.

El a suferit din cauza condițiilor dificile de muncă și a trebuit să facă față unei probleme de sănătate care l-a lăsat cu un singur plămân și i-a complicat viața.

„Tatăl lui Carmen, unchiu’ Ion, cum îi spuneam noi, a fost blănar, om tare așezat și bogat, muncea de dimineață până seara. A avut un necaz mare de la meserie, că s-a îmbolnăvit rău de la testarea pieilor și au fost nevoiți să-i scoată un plămân, dar a trăit până la 96 de ani.

A fost un om extraordinar, ni se spunea și nouă că a jucat fotbal în tinerețe, era fruntea satului pe teren”, a explicat mătușa lui Carmen Iohannis, potrivit ego.ro.

Cum s-au cunoscut Klaus și Carmen Iohannis
Puține detalii se cunosc și despre relația dintre Carmen și Klaus Iohannis. Cei doi se știu de mulți ani, iar în timpul facultății au decis să dea o șansă iubirii lor.

Conform dezvăluirilor președintelui, s-au cunoscut la vârsta 22 de ani și s-au căsătorit la 29 de ani, având timp să se descopere reciproc. Cu toate acestea, și-au dat seama din prima clipă că se plac și că între ei există o chimie ce nu poate fi distrusă și au știut că vor rămâne împreună.

„În timpul facultăţii am cunoscut-o şi pe soţia mea, Carmen, dar în vechiul cerc de prieteni. Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. (…) A durat mult până ne-am căsătorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani şi ne-am căsătorit pe la 29 de ani” a dezvăluit Președintele României.

Lasă un comentariu