Adriana Bahmuțeanu s-a pozat după ce a suferit o nouă intervenție estetică. Cum arată acum vedeta

eduard

Adriana Bahmuțeanu a trecut din nou pragul cabinetului medical, vedeta bifând o nouă intervenție estetică care i-a șters zece ani de pe față. La scurt timp după aceasta, prezentatoarea TV a ținut să împărtășească o imagine cu fanii. Adriana Bahmuțeanu pare extrem de mulțumită de rezultat și spune că nu se va feri pe viitor să apeleze la astfel de soluții.

Adriana Bahmuțeanu a pășit din nou pragul cabinetului medicului estetician, iar rezultatul a dat-o pe spate pe vedetă. Adriana Bahmuțeanu este vedeta care a ales, de zeci de ani de când se află în lumina reflectoarelor, să fie mereu transparentă cu publicului ei, chiar dacă este vorba despre viața sa profesională ori cea personală.

Adriana Bahmuțeanu s-a pozat după ce a suferit o nouă intervenție estetică

Astfel că cei care o urmăresc sunt mereu la curent cu lucrurile bune din viața brunetei, dar și cu cele mai puțin plăcute. Acum, însă, în fața lor, vedeta a venit cu o veste îmbucurătoare, căci este extrem de entuziasmată de ceea ce a făcut. De dragul frumuseții și pentru a ajunge la tinerețea fără bătrânețe, Adriana Bahmuțeanu și-a făcut curaj și a pășit pragul cabinetului medicului estetician.

Vedeta s-a lăsat pe mâna unui profesionist și spune că la final, după doar două ore, atât cât a durat intervenția estetică, a rămas surprinsă de rezultat. Vedeta spune că a apelat la o operație de minilifting, ce a necesitat o anestezie locală, care i-a luat de pe chip cel puțin un deceniu.

De asemenea, mărturisește că vrea să fie sinceră cu publicului ei și nu vrea să arate, în mod fals, că trecerea timpului nu-și pune amprenta și asupra sa. Tocmai pentru că anii trec, Bahmu, așa cum i se mai adresează prietenii, spune că a apelat acum la o operație cu efect ireversibil, pe viață, care a făcut-o să aibă și mai multă încredere în ea și pe care o recomandă tuturor doamnelor.

„Vă vine sau nu să credeți, fotografia este făcută în urmă cu două ore, imediat după ce m-am ridicat de pe masă de operație! Sunt împreună cu doctorul Firass Obeidat, un excelent profesionist de chirurgie plastică ce astăzi mi-a efectuat cu succes operația de minilifting facial, o intervenție ușoară, cu anestezie locală care te întinerește cu 10 ani!!!

Aș fi o ipocrită să vă spun că am înghițit un bob de mazăre sau că mi-am dat cu nu știu ce creme și arăt mai tânără dar efectul se vede deja și cred că nu e cazul să îmi ascund nici vârsta, nici intervențiile estetice fiindcă oricum adevărul iese la suprafață precum uleiul. Miniliftingul este o operație pe viață, cu efect ireversibil, care șterge anii de pe chip!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu, pe Facebook, imediat după ce a ieșit din cabinetul medicului estetician.

Lasă un comentariu