Adi de la Vâlcea are o teorie în legătura cu pandemia.

0

În urma fotografiei controversate postată de manelistul Adi de la Vâlcea în mediul online critică deciziile luate de către autorități în legătura cu pandemia.

În ciuda faptului că manelistul nu crede în existența virusului acesta și a cumpărat mai multe pachete de măști de protecție. Adi de le Vâlcea le a transmis fanilor săi ”Mi=am cumpărat provizii pentru iarnă”. Un amic de al său în întreabă pe manelist ”Pentru ce le folosești? Că parcă susțineai că virusul nu există. Ți-ai schimbat părerea” La care Adi de la Vâlcea răspunde în felul următor și citez ”În martie credeam că nu există, cum credeau 90% din medici, cum credeau 95% dintre noi. Dacă ceva s-a schimbat den ce am spus atunci este că virusul există”.

La aproximativ 2 săptămâni de la postarea sa, manelistul a revenit cu privire la existența și periculozitatea virusului ce a declanșat această criză uriașă în care ne aflăm. Cântărețul a mai explicat și o fotografie care circulă pe internet.

Adi de la Vâlcea este foarte curios cum este posibil ca doi oameni să țină acel mort doar în două degete iar picioarele sale sunt în aer.

Adi de la Vâlcea a făcut următorul anunț pe rețelele de socializare: ”ATENTIE, doar pentru purtătorii de creier. Specific, virusul exista și e nașpa rau. Explicati putin aceasta fotografie data de ProTv, doi oameni tin acel mort în doua degetele, iar picioarele lui sunt in aer:)))))) repet, dacă facem acest lucru ca să luam bani de la UE, bani care ii bagam in spitale, sa avem mai multe paturi și echipament, sunt de acord cu asta. Dar…”,

Între timp astăzi au mai fost anunțate 6.546 de cazuri noi cu infectări de noul coronavirus, bilanțul total ajungând vineri la 235.586, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare strategică. S-a mai anunțat cum că în ultimele 24 de ore au mai murit 103 pacienți infectați cu Covid-19.