Adevărul despre rivalitatea dintre Irina Fodor și Gina Pistol: „Cine suntem noi să o oprim?”

eduard

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol pe micile ecrane în momentul în care iubita lui Smiley a rămas însărcinată. Atunci au apărut și zvonuri privind o posibilă rivalitate între cele două prezentatoare.

După ce Irina Fodor a luat locul Ginei în emisiunea „Chefi la Cuțite”, internauții au început să o compare cu cea care s-a aflat pe micile ecrane prezentând acest show timp de opt sezoane.

Irina Fodor, despre rivalitatea dintre ea și Gina Pistol: „Așa s-a rostogolit vestea”
Tot Irina Fodor a fost cea care a plecat în „Asia Express”, ridicând un semn de întrebare cu privire la reîntoarcerea Ginei. Astfel, unii internauți s-au așteptat ca soția lui Răzvan Fodor să rămână permanent la cârma celor două emisiuni, apărând apoi zvonul unor divergențe între cele două.

Irina Fodor a vorbit acum despre această „rivalitate” dintre ea și Gina Pistol, care a revenit în forță în cel de al 10-lea sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite”.

„Pe internet intră oamenii uneori să îmi spună și să facă comparație. Dar în viața reală niciodată. Câmnd mă opresc vor să facem poze, mă întreabă una, alta”, a afirmat soția lui Răzvan Fodor fiind întrebată de jurnaliștii dacă este oprită pe stradă, pentru a i se reproșa anumite lucruri sau pentru a face comparații între ea și Gina Pistol.

De asemenea, prezentatoarea de la Antena 1 a fost rugată să lămurească situația și să spună dacă există sau nu o rivalitate între ea și iubita lui Smiley.

„Pentru fani, în online, probabil. În viața de zi cu zi n-are nicio legătură… Nimic cu nimic. Doar că așa s-a rostogolit vestea. Cine suntem noi să o oprim?”, a afirmat Irina Fodor pentru sursa citată.

Echipa „America Express” s-a confruntat cu probleme de sănătate
Filmările pentru emisiunea-concurs „America Express” s-au terminat, însă întreaga echipă care a plecat în America de Sud s-a confruntat cu probleme de sănătate cât timp s-a aflat acolo.

„A fost un sezon cu foarte multe probleme de sănătate. Nu doar pentru mine, ci pentru întreaga echipă”, a afirmat Irina Fodor, care în prima săptămână de filmări în Mexic s-a confruntat cu o alergie.

„N-aș ști să-ți spun de ce, poate de la poluare, poate de la climă. Dar când n-au fost tot soiul de răceli, au fost tot soiul de alergii. Când n-au fost alergii eu fost enterocolite și altele. La toată lumea- concurenți, echipă”, a dezvăluit ea.

Irina Fodor a mărturisit că până și medicul care i-a însoțit în America a avut nevoie de o perfuzie.

Lasă un comentariu