Adelina Pestrițu, în culmea fericirii: „am aflat sexul copilului”

0

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton, cu foarte mulți fani care îi urmăresc activitatea pe rețelele sociale. Cu toții știu că Adelina este căsătorită, are o fetiță, și că nu este exclus să mai facă un copil. Acum vedeta a postat pe Instagram un mesaj care i-a făcut curioși pe fanii ei.

Adelina Pestrițu: Astăzi am aflat sexul bebelușului

Vedeta a fost invitată la petrecerea organizată de buna ei prietenă, Anca Ciota, care a anunțat recent că este însărcinată. Cu această ocazia, Anca și soțul ei Phelippe au dezvăluit prietenilor apropiați care este sexul bebelușului. Fanii încă nu au aflat, pentru că prezentatoarea Kanal D a spus că pregătește un video deosebit pentru a marca acest eveniment.

Adelina Pestrițu a fost una dintre vedetele invitate de Anca Ciota la petrecere. Cea dintâi s-a arătat entuziasmată și bucuroasă pentru fericirea pe care o trăiește buna ei prietenă.

Adelina a postat o poză în care apare cu viitoarea mămică, iar Anca i-a dat un comentariu în care a apreciat că bebelușul are o mătușă frumoasă.

Cine este Anca Ciota și care este legătura ei cu Adelina Pestrițu

Anca Ciota este prezentatoarea știrilor Meteo în cadrul postului de televiziune Kanal D. Vedeta este bună prietenă cu Adelina Pestrițu de foarte mulți ani, timp în care au fost colege la Kanal D. Anca este căsătorită cu cântărețul Phelippe cu care are o relație de 15 ani. Recent ei au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată. Anca Ciota și Phelippe vor avea un băiețel.

Anca va da naștere primului ei copil în luna mai a anului 2022. Emoțiile au atins cote maxime pentru cei doi viitori părinți când au dezvăluit tuturor fericirea pe care o trăiesc în această perioadă.

Avem emoții pe care nu le putem descrie în cuvinte. Totul s-a întâmplat neașteptat de repede! Parca nici nu mi-a venit să cred când am văzut ca testul de sarcină a confirmat sarcina! Am simțit că e real la prima ecografie când am și auzit inimioara bebelușului, a spus Anca Ciota.

Anca Ciota a trecut primul trimestru de sarcină fără să aibă niciun fel de problemă. S-a declarat o norocoasă și a spus că speră ca totul să decurgă bine în continuare.