Adela Popescu, moment neplăcut la nunta Danei Rogoz. A vrut să facă roata de fericire: „Au fost şterse toate pozele”

eduard

Le leagă o prietenie specială, ce durează de ani de zile. În tot acest timp, și-au fost alături în cele mai importante evenimente din viață, la bine, dar și la greu. Acum a venit tmomentul unei dezvăluiri senzaționale. Adela Popescu a fost în centrul unui moment neplăcut la nunta Danei Rogoz. Vedeta a vrut să facă roata de fericire, însă rezultatul a fost unul…scandalos!

Legate de o prietenie specială
Adela Popescu și Dana Rogoz se bucură de o prietenie specială, au o legătură formată chiar pe platourile de filmare ale unui proiect de televiziune în care au fost implicate acum mulți ani. Au simțit conexiunea din primele interacțiuni și nu a trecut mult până au devenit aproape imposibil de separat.

Și-au fost alături la bine și la greu, prezente la cele mai importante momente din viața lor. Invitate într-o ediție a podcastului găzduit de Horia Brenciu, cele două au vorbit despre relația lor și gestul inedit pe care îl au în comun: ambele făceau roata de fericire.

„Noi ne ştim de foarte mulţi ani, dar relaţia noastră s-a consolidat în timpul filmărilor pentru „Îngeraşii”. Aveam chiar un obicei, să facem roata de fericire. Producătorul era disperat pentru că noi aveam mereu ceva să ne spunem, vorbeam până se spunea „Se filmează”! Suntem de neoprit”, a povestit Dana Rogoz

„Făceam roata când aveam un moment senzaţional, asta era pe vremuri”, a completat Adela Popescu, la podcastul lui Horia Brenciu.

Adela Popescu, în centrul unui moment neplăcut la nunta Danei Rogoz
A fost fericire mare și la nunta Danei Rogoz. Pentru a marca momentul în stilul lor caracteristic, Adela Popescu, care i-a fost și domnișoară de onoare, a decis să facă deja tradiționala lor roată. Cu toate că intențiile ei au fost bune, rezultatul a fost unul interzis pudicilor.

Fotograful nu a ratat momentul, însă, după ce i-a arătat miresei imaginile, i-a spus că va șterge toate pozele surprinse cu acrobația Adelei Popescu.

„Ea a făcut o roată foarte frumoasă la nunta mea. Ea fiind domnişoara de onoare, i s-a părut că va fi ceva superb, dar pozele nu au putut fi folosite, au fost şterse toate” – Dana.

„Fotograful chiar mi-a zis: „Vreau să vă arăt fotografia asta, dar o voi şterge, nu o va primi nimeni, nici măcar voi”. Doar că am avut inspiraţia să fac o fotografie la monitorul aparatului şi o am. Dar s-a văzut tot, tot, tot, tot!”.

„Cred că un exces de energie, altfel nu îmi explic”
Cele două erau în vacanță, în Grecia, când au descoperit că au același mod de a-și exprima entuziasmul.

„Momentul în care ne-am dat seama că amândouă facem chestia asta eram în Grecia, în vacanţă. Ascultăm muzica şi ne-am ridicat şi am făcut roată în acelaşi timp. A fost un şoc”, a spus Dana Rogoz.

„Cred că un exces de energie, altfel nu îmi explic”, a adăugat Adela Popescu.

Lasă un comentariu