Adela Popescu, însărcinată pentru a treia oară! Primele imagini cu burtica de gravidă

0

Adela Popescu a anunțat că așteaptă cel de-al treilea copil, în direct la emisiunea „Vorbește lumea”.

Adela Popescu a anunțat că așteaptă cel de-al treilea copil, în direct la emisiunea „Vorbește lumea”.

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor deveni părinți pentru a treia oară. Frumoasa prezentatoare tv a anunțat că este gravidă din nou, în direct, la emisiunea pe care o prezintă alături de Cove. Deși a trecut de primul trimestru de sarcină, burtica de gravidă a Adelei Popescu nu poate fi vizibilă sub hainele pe care le poartă. În emisiunea de vineri, 8 ianuarie, în care a făcut vestea cea mare, vedeta a purtat un costum negru, alcătuit din sacou și pantaloni.

„O să avem un nepoțel! Așa se zice, nu? Bine, recunosc, sunt însărcinată cu al treilea copil. Nu mai țin minte cine a fost prima persoană care și-a dat seama, cred că tocmai colegii de la Pro TV. Producătoarea emisiunii mi-a spus „cred că ești gravidă”. E lumina aia aparte.

Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream. E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie. Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe luni”, a transmis Adela Popescu în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.
Adela Popescu, înlocuită de Lora la „Vorbește lumea”
Adela Popescu a mai făcut un anunț neașteptat! După ce a dat vestea cea mare, celebra prezentatoare tv a mărturisit că va renunța la postul de la „Vorbește lumea” pentru a petrece timp cu familia. Ea va fi înlocuită, de lunea viitoare, de cântăreața Lora.

„Pentru că este o perioadă destul de dificilă, am hotărât să mă retrag. A fost o decizie foarte greu de luat, m-am gândit foarte mult la ce e de făcut. Pentru că avem aproape familia, părinții care sunt mai expuși și sunt în grupa de risc. Cred că este un risc pe care nu trebuie să mi-l asum. Ce am în burtică e mult mai important și pot să renunț la cel mai frumos loc de muncă pe care-l am”,a spus Adela.