Actriţa Liliana Mocanu a izbucnit în lacrimi. Drama trăită de nevasta lui Firicel din Las Fierbinţi

eduard

Actriţa Liliana Mocanu a izbucnit în lacrimi în emisiunea lui Măruţă, când a venit vorba despre pandemia de coronavirus.

În această perioadă, vedeta şi-a pierdut o persoană dragă, şi anume pe mama ei. A fost extrem de afectată de acest eveniment şi nu a ieşit din casă timp de opt luni.

Actriţa Liliana Mocanu a izbucnit în lacrimi. Dacă în general ne amuză şi ne face să râdem în hohote de râs, acum, actriţa aproape că nu s-a oprit din plâns. A povestit cu lacrimi în ochi despre momentul dureros și despre cât de greu i-a fost să-și conducă mama pe ultimul drum, ținând cont de protocolul persoanelor decedate de Covid-19.

Actriţa Liliana Mocanu a izbucnit în lacrimi
Îndrăgița actriță a împlinit, pe 22 mai, 52 de ani, iar printre cei care i-au transmis un gând bun se numără: Anca Dumitra, Ecaterina Ladin, Mirela Oprișor, Ionuț Ciocia sau „soțul Firicel”.

„Sunt copleșită. De fiecare dată când vin la tine trebuie să plâng. Sunt ca o mască a teatrului. Un ochi îmi râde și un ochi îmi plânge. Sunt într-o perioadă în care nici nu mai ştiu ce merit şi nici ce fac, dar nu vreau să plâng. Ar fi fost şi ziua mamei, pentru că o chema Elena”, a spus actrița.

„Mama a fost internată pe ATI Covid, în Piatra Neamţ. M-am dus ca disperata la Piatra, pentru că eu fac parte din acei oameni care au rămas aici, dar care au fost forţaţi să conducă pe ultimul drum persoane dragi, având Covid. E cumplit să-ți duci bărbatul, copilul, iubitul, mama pe ultimul drum într-o pungă.

Am avut un fix, ca mama mea să nu „plece” într-o pungă. Am cumpărat o pânză. Ultimele ei cuvinte au fost:”Vino să mă iei acasă şi iartă-mă puiu’ mamei”. Mulţumesc sorţii că, mai apar aşa la televizor. Oamenii altfel te percep”, a spus artista printre lacrimi, în emisiunea lui Măruţă.

Lasă un comentariu