Actorul Florin Zamfirescu crede că Liviu Dragnea e degeaba la închisoare: „Stă la pușcărie pentru nici o vină, decât aceea că a vrut să răstoarne planurile Bilderberg”

0

Florin Zamfirescu a postat un mesaj în care înfierează interesele străine care ne sufocă patria.
Adept al teoriei conspirației, actorul Florin Zamfirescu a lansat recent un mesaj furibund. “Fraților, Lăsând la o parte Covidul cu care se doreste crearea unei psihoze, se lucrează acum cu alte sperietori, mai teribile: Ești împotriva vinderii valorilor românești? Ești cu rușii! Nu tolerezi diktatele europene? Ești filo-rus. Vrei înapoi aurul dela Londra? La fel. Îți iubești țara? Ești nazist. Susții familia tradiționala? Ești învechit și retrograd.Crezi in Dumnezeu? Ești medieval…”, a postat Zamfirescu.
“De ce credeți ca mințile luminate, medici, profesori, ingineri sunt azi de partea PSD? Ca și mine azi, au simțit lipitura dintre minciuna și adevăr. Au simțit momeala străvezie pentru prinderea in lat. Ni se atruncă in fata “teoria conspirației” in timp ce totul este o conspirație… Dragnea sta la pușcărie pentru nici o vina, decât aceea ca a vrut sa răstoarne planurile Bilderberg!!!”, a continuat actorul.
Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare
În mai 2019, Liviu Dragnea, care era șeful PSD în acel moment, a fost a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

“Priviți la hienele care ne încânta pe TV cu planuri mărețe. Șosele de lux pentru viitorii stăpâni, clădiri somptuoase de birouri și locuințe… pentru cei care vor sa vina la de-a gata. Banii europeni sunt dirijați pentru a creea confortul noilor stăpâni, nu ale nefericitului roman care, înglodat in datorii, va plăti toate astea. Asta e viitorul României pregătit de liberali, usr și de Jjohhanniss! Asa ca – la loc comanda! PSD S-a reformat deja. Sibianul din Hermanstadt tremura la gândul ca i se topește prescura când e gata s-o înghită! Noi nu vrem o împărțire a țării ca a Regelui LEAR , după care sa înceapă furtuna și moarte! Noi nu vrem o Transilvanie rupta de trupul țării! Noi vrem o Românie pașnica, cu oameni geniali și nu servitori la curul unei europe in deriva!!!”, a încheiat Zamfirescu.