Actorul Bogdan Stanoevici a murit, după ce a fost infectat cu COVID-19

0

Evestea tristă a zilei! Bogdan Stanoevici a murit, după ce a fost infectat cu COVID-19. Actorul s-a stins pe patul de spital, unde era internat de câteva săptămâni.
Actorul era internat la spitalul Sfântul Pantelimon din București. Bogdan Stanoevici a murit, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. În spital a contractat o infecție nosocomială. Medicii au apelat la o procedură riscantă pentru a-i salva viața, însă fără succes.
Actorul Bogdan Stanoevici a murit, după ce a fost infectat cu COVID-19Actorul Bogdan Stanoevici a murit, după ce a fost infectat cu COVID-19
Vezi galeria foto
Actorul era internat la secția ATI a spitalului, după ce în luna noiembrie fusese confirmat cu COVID-19.

Bogdan Stanoevici a fost preluat, pe 24 decembrie, de la Spitalul Sf. Pantelimon și dus la Institutul Inimii din Capitală, unde prof. dr. Şerban Bubenek și echipa lui de specialiști au făcut tot posibilul să-l salveze.
Bogdan Stanoevici a murit
Actorul s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani. Bogdan Stanoevici era internat în spital de la sfârșitul lunii decembrie.
Ministrul Românilor de Pretutindeni a declarat la începutul lunii noiembrie că el nu poartă mască de protecție, pentru că este sănătos. În plus, actorul a susținut că a făcut în fiecare lună teste COVID-19, iar toate au ieșit negative.

„Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment’, a declarat Stanoevici, potrivit Agerpres.