Acesta este cel mai scurt drum către Dumnezeu, despre care preoții nu vorbesc în predicile lor, dar care este descris în Biblie.

eduard

Preoții sunt înspăimântați de aceste cuvinte. Fiecare dintre noi, mergând pe acest drum, poate ajunge la Dumnezeu și-și poate salva sufletul?! Fără spovedanii și iertarea păcatelor, doar noi și Dumnezeu!

Am petrecut mulți ani în biserică și am ascultat predicile preoților, am citit multă literatură creștină, dar nu am văzut nicio predică sau articol despre acest subiect.

Aceste cuvinte ale apostolului Pavel mi-au schimbat conștiința.

“Căci: “Oricine va chema numele Domnului se va mântui”..” – Epistola către Romani 10:13

“Căci cu inima se crede spre dreptate, iar cu gura se mărturiseşte spre mântuire.” – Epistola către Romani 10:10

Oamenii care repetă cuvintele Lui Dumnezeu fac un salt semnificativ în autocunoaștere spirituală, pe care uneori nu-l pot atinge prin asceză și jertfe.

Să fim sinceri, în această eră, puțini oameni pot studia în întregime textele sacre și mai ales să îndeplinească toate ritualurile și obiceiurile.

Acest lucru necesită mult timp și nu este ieftin.

În această eră, cel mai scurt drum către Dumnezeu este să repetăm cu credință și fără blasfemie numele Său sfânt.

Ce cuvinte ale Lui Dumnezeu să repetăm?

În fiecare religie există diferite rugăciuni.

În creștinism, putem folosi rugăciunea “Tatăl nostru“.

Isus le-a spus: “Când vă rugați, spuneți astfel:

Tatăl nostru, Care ești în ceruri! Sfințească-se Numele Tău; Vie Împărăția Ta; Facă-se voia Ta, precum în cer, așa și pe pământ; Pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă astăzi; și ne iartă nouă greșelile noastre, precum și noi iertăm greșiților noștri; și nu ne duce în ispită, ci ne izbăvește de cel rău. Că a Ta este Împărăția și puterea și slava în veac. Amin. (Matei 6:9-13).

Practic, nu contează ce nume Sfânt al Lui Dumnezeu veți folosi, deoarece Dumnezeu este Unul pentru toți. Acest lucru este confirmat și în Biblie – Romani 3:29 – „Oare Dumnezeu este numai al iudeilor? Nu este El şi Dumnezeul păgânilor? Da, şi al păgânilor.”.

Desigur, unii pot obiecta că a treia poruncă spune “Să nu iei numele Domnului Dumnezeului tău în deșert“, dar în acest caz, această poruncă nu se aplică, deoarece rugăciunea este momentul “când comunicăm cu Dumnezeu“, și ce poate fi mai important în viață decât acest lucru?

Când rostim numele Lui Dumnezeu, creștem vibrațiile noastre. În lumea vibrațiilor înalte, nu există loc pentru rău, pur și simplu nu există, există doar iubire pentru tot.

Când și de câte ori să rostim aceste nume?

Cel mai potrivit moment este dimineața devreme.

Evanghelia după Marcu 1:35 despre rugăciunea lui Hristos:

“Şi a doua zi, foarte de dimineaţă, sculându-Se, a ieşit şi S-a dus într-un loc pustiu şi Se ruga acolo.”

Însă dacă facem acest lucru și în timpul zilei, va fi un beneficiu în dezvoltarea noastră spirituală.

De câte ori să repetăm? Nu există un răspuns exact la această întrebare în Biblie. Dacă faci o rugăciune de pocăință, o singură dată este suficient.

Dar “Tatăl nostru” nu este o rugăciune obișnuită, nu este doar pentru noi, ci și pentru întreaga umanitate. Unii vor crede că o dată este suficient, alții de trei ori, iar alții de nouă ori. Eu, de exemplu, mă așez pe aceeași lungime de undă abia de la a treia repetare.

Prin repetarea cuvântului Lui Dumnezeu, vom atinge adevăratul scop a textelor sfinte, mântuirea sufletului și vom ajunge direct la Dumnezeu.

Lasă un comentariu