Această metodă ingenioasă am aflat-o de la o bătrânică. Nu am crezut că funcționează până nu am încercat! Scurgerile se desfundă imediat

eduard

Această metodă ingenioasă am aflat-o de la o bătrânică. Nu am crezut că funcționează până nu am încercat! Scurgerile se desfundă imediat

Cu toate acestea, nu vă grăbiți să chemați un instalator sau să dați bani pe soluții de curățare a scurgerilor!

Azi vă vom dezvălui cum puteți desfunda scurgerile cu ingrediente care se găsesc în orice gospodărie.

– 200 g bicarbonat de sodiu

200 g sare

– 150 ml oțet

– Apă

Mod de preparare și utilizare:

1. Prima dată amestecați sarea și bicarbonatul

2. Cu grijă turnați acest amestec în scurgere.

3. Fierbeți puțin oțetul, apoi turnați-l în scurgere. Veți asista la o reacție chimică în timpul căreia se formează o spumă.

4. În cele din urmă, turnați apă fierbinte în scurgere pentru a o spăla. Ați și terminat! După asta apa se va scurge fără nici o problemă.

Această metodă este una foarte simplă pentru a rezolva problema. Aceste ingrediente dizolvă excelent toate depunerile și tot odată nici nu afectează furtunul de scurgere.

În plus, desfundarea scurgerilor nu durează prea mult timp, și nici nu este necesară nici o unealtă sau utilizarea vreunui instrument special.

Aveți grijă să aveți scurgerile curate și fără probleme! Împărtășiți acest truc prietenilor și cunoștințelor dumneavoastră, cu siguranță și ei au întâmpinat probleme cu înfundarea scurgerilor.

Lasă un comentariu