Accident rutier de ultim moment: șapte persoane sunt implicate

eduard

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, la Bihor pe DN 1E 60.

Șapte persoane sunt implicate în nefericitul eveniment, între localităţile Groşi şi Auşeu.

UPDATE- ISU Bihor a precizat că femeia aflată în stop cardio-respirator nu a putut fi salvată.

Celelalte şase persoane au fost transportate la spital.

Un accident rutier în care au fost implicate șapte persoane- patru adulți şi trei copii- s-a produs marți dimineaţă în judeţul Bihor, pe DN

1E 60, între localitățile Groşi şi Auşeu. O persoană se află în stop cardio-respirator, fiind supusă manevrelor de resuscitare.

Ce au transmis autoritățile
„Pompierii militari şi echipajele medicale intervin în momentul de faţă pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs între localitățile Groşi şi Auşeu, pe DN 1E 60, eveniment în care au fost implicate șapte persoane, din care patru adulți şi trei copii”, anunţă

ISU Bihor.

La faţa locului au fost mobilizate trei echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei Aleşd, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi cu ambulanţa SMURD a subunităţii, echipajul de prim ajutor calificat al Detaşamentului 2 Oradea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi 4 echipaje ale SAJ.

Echipajul de descarcerare a evacuat din autovehiculul avariat o femeie rămasă captivă între fiarele contorsionate.

Echipajele medicale şi pompierii militari paramedici evaluează cele 7 persoane, în cazul uneia dintre acestea, aflată în stop cardio-respirator, făcându-se manevre de resuscitare.

Lasă un comentariu