Accident pe A1, la intrarea în Piteşti. 10 mașini au fost implicate

0

Traficul este deviat luni dimineaţă, pe autostrada Bucureşti – Piteşti, în apropiere de Piteşti, în urma unui accident în care au fost implicate 10 maşini, soldat cu rănirea uşoară a două persoane.
UPDATE – centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că impactul produs între cele 10 autoturisme s-a soldat cu rănirea uşoară a două persoane, acestea fiind transportate la spital pentru investigaţii medicale.

Trafic deviat pe autostrada A1. Accident de ultim moment
Traficul rutier este deviat pe la kilometrul 106, intrare în municipiul Piteşti.

ŞTIREA INIŢIALĂ – ”Pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 110, la intrare în mun. Piteşti, judeţul Argeş, a avut loc o coliziune în care au fost implicate 10 autoturisme, posibil pe fondul unui carosabil alunecos”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.
Deocamdată nu se cunosc informaţii despre numărul persoanelor rănite.

Traficul este întrerupt pe sensul de mers către Vâlcea.

”Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”, transmit reprezentanţii Centrului INFOTRAFIC din IGPR.