Accident devastator în această dimineață. Coliziune între un autocar cu 30 de persoane și o dubă

0

Un accident devastator a avut loc, în această dimineață, în Argeș. Ciocnire frontală între un autocar cu 30 de pasageri și o dubă cu șapte persoane.
Opt persoane, între care un copil, au fost rănite într-un accident produs sâmbătă dimineaţă pe drumul naţional 7, în judeţul Argeş, după ce autocar în care se aflau 30 de pasageri şi o dubă în care se aflau şapte persoane s-au ciocnit.

Potrivit primelor date de la locul accidentului, acesta s-a produs între localităţile Linteşti şi Morăreşti, iar cele două autovehicule s-au ciocnit frontal.

Opt persoane au avut nevoie imediată de ajutor
În urma impactului, opt persoane, între care un copil, au nevoie de îngrijiri medicale, informează ISU Argeş.

Patru dintre victime au fost preluate de ambulanţe pentru a fi transportate la spital. Este vorba despre două femei dintre care una a suferit atac de panica, iar cealaltă un traumatism la coloana cervicală şi despre doi bărbaţi care au suferit traumatisme cranio-cerebrale.
La locul accidentului au fost trimise două ambulanţe SMURD de prim ajutor, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de terapie intensivă mobilă, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi două echipaje din cadrul serviciului de ambulanţă judeţean.

În urma accidentului, pe carosabil se produc scurgeri de combustibil, iar traficul rutier în zonă este blocat.
În prezent, toate cele optvictime – şapte adulţi şi un copil – au suferit zgârieturi , traumatisme cranio-cerebrale şi faciale minore, au primit ingrijiri medicale şi au fost transportate la spital. Niciuna dintre ele nu se află în stare gravă.