Accident cumplit în Slatina: Un mort şi patru răniţi

0

Accident rutier cumplit, joi noaptea, la ieşirea din Slatina: Un bărbat a murit, iar alte patru persoane au fost rănite.
Un bărbat de 31 de ani a murit şi patru tinere cu vârste între 17 şi 31 de ani au fost rănite în urma unui accident produs, joi noaptea, la ieşirea din municipiul Slatina, în zona podului peste râul Olt, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţi de Urgenţă (ISU), Alin Băsăşteanu.

Două maşini, implicate în accidentul din Slatina
În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau şase persoane. După impact şoferul unei maşini şi o pasageră din acelaşi autovehicul rămânând încarceraţi.
Pentru descarcerarea persoanelor blocate şi acordarea de îngrijiri medicale victimelor au intervenit echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, cu accesorii pentru descarcerare şi un echipaj SMURD, precum şi patru echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt.

Şoferul încarcerat, în vârstă de 31 de ani, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa
„La sosirea echipajelor, şoferul încarcerat, în vârstă de 31 de ani, din oraşul Balş, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Femeia încarcerată, în vârsta de 23 de ani, din oraşul Balş, a fost găsită conştientă, politraumatizată prin accident rutier, iar pentru extragerea acesteia pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie. Femeia a fost preluată de echipajele medicale şi transportată la UPU Slatina. Tot la UPU Slatina au ajuns şi alte trei femei, aflate în acelaşi autoturism, în vârstă de 17, 18 şi 31 de ani, conştiente, cu diverse traumatisme prin accident rutier”, a precizat Băsăşteanu, citat de Agerpres.

Şoferul celui de-al doilea autoturism implicat în accident a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale. Este vorba de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Strejeşti.