Accident cu peste 20 de mașini în Mureș. Traficul a fost deviat

0

Un accident în lanț s-a produs a avut loc astăzi în localitatea Sânpaul. Este vorba despre ciocniri consecutive a peste 20 de mașini. O singură persoană a fost rănită în urma acestui carambol. O altă persoană a suferit un atac de panică și a fost dusă la spital.

Accidentul a avut loc în această dimineață, din cauza ceții dense și a condițiilor meteorologice nefavorabile

Condițiile meteo din această dimineață au dus la ciocnirea în lanț a 21 de autoturisme pe drumul național 15, între localitățile Luduș și Ungheni.

În momentul de față , potrivit autoritățior, traficul  este oprit în totalitate pe DN15 însă este deviat pe autostrada A3 Ungheni-Chețani pentru autovehiculele care circulă pe sensul către localitatea Ungheni și pe podul din localitatea Sânpaul, pe sub podul din localitatea Sânpaul pentru autoturismele care circulă în sensul spre Luduș.

Autoritățile au recomandat șoferilor să circule cu viteză redusă, având în vedere condițiile meterologice din aceste zile. Păstrarea distanței regulamentare dinre autovehicule este de asemenea extrem de importantă. Totodată, șoferii sunt sfătuiți să se asigure foarte bine înainte de a se angaja în depășire.

Ciocnirea dintre autoturisme a fost una ușoară, însă cu toate acestea o persoană a suferit leziuni minore și a fost transportată la spital pentru o evaluare din partea medicilor.

Daniel Petru, purtător de cuvânt ISU Mureș: „În cursul acestei dimineți, în localitatea Sânpaul, Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș a fost solicitat să intervină pentru o tamponare ușoară între aproximativ 20 de autoturisme. Din primele date pe care le avem în momentul de față, în urma carambolului a rezultat și o victimă de cod verde, care a suferit un atac de panică și a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital.

Intervenția este dinamică, cu două echipaje. Apelul l-am primit în jurul orei 06:50. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers”.