Abia acum s-a aflat! Pe cine a sunat Madalina Manole inainte sa moara – Dezvaluiri cutremuratoare

eduard

La aproape 13 ani de la decesul Mădălinei Manole, sunt scoase la lumină detalii tulburătoare legate de tragedia care a îndoliat lumea muzicii românești. Fratele regretatei artiste, Marian Manole, a oferit informații surprinzătoare.

Mădălina Manole s-a stins din viață acum aproape 13 ani, dar moartea ei rămâne încă un mister. Deși există o opinie larg răspândită potrivit căreia actrița s-ar fi sinucis, cei care au iubit-o, alături de membrii familiei sale, au susținut constant teoria că un terț neidentificat ar sta la baza acestei tragedii. Credeau ferm că „Fata cu părul de foc”, cum era cunoscută Mădălina, nu s-ar fi autoeliminat.

Recent, fratele artistei, Marian Manole, a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Acesta a avut o conversație cu Mădălina la doar câteva zile înainte de evenimentul tragic. În cadrul acestui schimb, Mădălina a mărturisit că existau diverse tensiuni între ea, soțul ei și mama acestuia.

„Citez din memorie, dar mi s-au întipărit în minte cuvintele ei! Și mi-a mai spus ceva. Nu pe 13, ci cu câteva zile în urmă: Fratelo, ăștia doi mi-au mâncat zilele, îmi fac viața un calvar! Să nu le spui lui mami și lui tati, o rezolv eu singură!. Nu sunt minciuni, nu inventez!

Nu am fost chemat, atunci, după moartea ei, suspectă, niciodată, la audieri, ca să pot relata aceste lucruri! Și eram, acolo, la procuror, împreună cu părinții mei și cu un văr! Așa au considerat anchetatorii, să nu mă cheme la declarații, doar i-auamețit pe părinții mei!”, a spus Marian Manole, pentru Playtech.ro.

Mădălina Manole și soacra sa nu ar fi avut o relație bună

Marian, fratele Mădălinei Manole, a adus în atenție faptul că relația dintre artista și soacra sa era una tensionată. Acesta a mărturisit că încă îi rezonă în minte ziua de 12 iulie, cu două zile înainte de tragedia care a marcat viața familiei. În acea zi, Mădălina îl contactase, vizibil afectată, pentru a-i povesti că mama soțului său îi făcuse o vizită neanunțată, un gest care o deranjase.

”Luni, pe 12 iulie, s-a trezit cu soacră-sa și cu cel mic. Venise de la Botoșani. Neanunțată. Duminică, ei s-au întors, de acolo, pentru că fiul lor era la Botoșani și s-au dus să îl vadă! Mădălina mi-a spus prin telefon: Fratelo, m-am trezit cu soacră-mea la poartă și cu pui mic, nu era în plan să vină, de-abia m-am întors de acolo, o să aflu eu de ce a venit scorpia.”, a mai povestit fratele Mădălinei Manole, pentru aceeași sursă.

Lasă un comentariu