A treia persoană și-a pierdut viața în urma exploziilor de la Crevedia. Povestea lui Marian Mirea, bărbatul mort la spitalul Floreasca

eduard

La cinci zile de la tragedia produsă în localitatea Crevedia, numărul victimelor crește, din păcate. Marian Mirea, un bărbat care era internat la spitalul Floreasca în stare gravă, a pierdut lupta cu viața. Povestea sa este impresionantă, el sacrificându-se pentru a salva viața familiei sale în momentul producerii primei explozii.

În seara zilei de sâmbătă, 26 august 2023, la o stație GPL din localitatea Crevedia s-au produs trei explozii extrem de puternice. În urma deflagrațiilor, două persoane și-au pierdut viața la scurt timp după producerea acestora, iar alte 56 au fost rănite. Din păcate, la cinci zile de la tragedie, numărul victimelor crește. Marian Mirea, un bărbat care era internat în stare gravă la spitalul Floreasca, a decedat noaptea trecută.

Numărul victimelor provocate de exploziile de la Crevedia a crescut. Un bărbat a murit la spitalul Floreasca
Casa în care Marian Mirea locuia alături de familia sa se afla peste drum de stația GPL la care s-au produs exploziile. Bărbatul în vârstă de 64 de ani era în locuință în momentul în care prima butelie a explodat. El a fost înștiințat de fiica sa că un suflu puternic se auzea de la stația GPL. Dându-și seama de gravitatea situației, omul le-a spus fiicei și soției sale să fugă imediat din casă pentru că va urma o explozie. La doar câteva secunde, a avut loc prima deflagrație, în urma căreia întreaga casă a luat foc.

Marian Mirea a ajuns sâmbătă seară la spitalul Floreasca, având arsuri pe mai mult de 90% din corp. Cum starea sa era foarte gravă nu a putut fi transferat la un spital din străinătate. Șansele sale de supraviețuire erau foarte mici, iar din păcate inevitabilul s-a produs, din păcate, noaptea trecută. Astfel, bilanțul deceselor a ajuns la trei.

Răzvan Mirea, fiul bărbatului decedat la spitalul Floreasca, a povestit șirul evenimentelor înainte de producerea primei explozii de la stația GPL aflată în vecinătatea casei părinților săi.

„Sora mea cea mică, a auzit un mare suflu şi atunci s-a dus la taică-miu şi i-a spus, vino pentru că ceva se aude, pierde gaz! Pierdea gaz. I-a spus fugi, fugi că murim! Că ia foc! Atunci, butelia a zburat direct în curte!”, a povestit Răzvan Mirea.

Lasă un comentariu