A murit strivit sub maşină, după ce i-a cedat cricul. Un bărbat de 68 de ani şi-a pierdut viaţa în timp ce-şi repara autovehiculul, pe A1

eduard

Un bărbat de 68 de ani a sfârşit pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, în timp ce-şi repara maşina. Omul se afla sub autovehicul, când cricul care-l susţinea a cedat, fiind strivit sub toată greutatea acestuia, potrivit Mediafax.

„Un bărbat, în vârstă de 68 de ani și-a pierdut viața, în această dimineață în urma unui eveniment produs pe A1 București- Pitești, km 27, pe sensul de mers spre capitală. Cel mai probabil, bărbatul efectua lucrări la mașina personală, în momentul în care a fost surprins sub aceasta”, anunță ISU Giurgiu.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. Aceștia au găsit autoturismul staționat pe banda de urgență.

„Totodată, pompierii au constatat faptul că bărbatul era decedat și au acționat pentru extragerea acestuia de sub autoturism. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări”, potrivit sursei citate.

Lasă un comentariu