A murit Mira Furlan, cunoscută din serialele „Lost” și „Babylon 5”. Ultimul mesaj pe care l-a transmis

0

Actrița Mira Furlan, cunoscută pentru interpretarea de excepție din serialele „Lost” și „Babylon 5″, a murit la 65 de ani! Decesul a fost confirmat pe contul oficial de Twitter, dar și de către producătorul ”Babylon 5”, J. Michael Straczynski.

Actrița Mira Furlan a murit la 65 de ani și momentan nu s-a specificat care ar fi fost cauza morții.

Decesul său a fost anunțat și pe contul oficial de Twitter, alături de o declarație a actriței. ‘Nu mi-e teamă. Lăsaţi-mă să închid ochii şi să simt frumuseţea din jurul meu. Şi să respir sub cerul întunecat, plin de stele. Inspiră. Expiră. Asta e tot’.

Starea de sănătate a actriței Mia Furlan se înrăutățise
De asemenea, producătorul ”Babylon 5”, J. Michael Straczynski, a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, după tragica veste.

‘A fost o femeie bună şi blândă, o actriţă uimitor de talentată şi o prietenă a tuturor celor din distribuţia şi echipa Babylon 5.Am ştiut de ceva timp că sănătatea Mirei se înrăutăţeşte. Am tot sperat că va fi mai bine„, a transmis el.

Cine a fost Mira Furlan, care a murit la 65 de ani
Mira Furlan a fost o actriță și cântăreață croată. Ea a devenit cunoscută pentru rolul ambasadoarei Minbari Delenn în cele cinci sezoane ale serialului Babylon 5, dar a făcut furori și în pielea personajului Danielle Rousseau în LOST: Naufragiații.

Mira Furlan a emigrat în SUA împreună cu soţul său, Goran Gajic, în urmă cu 30 de ani.

Sursa foto: Profimedia, Captura YouTube