A murit mama Iulianei Tudor

eduard

Vedeta de televiziune Iuliana Tudor este în doliu. Mama sa s-a stins din viață. Prezentatoarea de televiziune a anunțat trista veste în mediul online.

Vedeta TVR Iuliana Tudor trece printr-o mare suferință. Mama sa, Elena, a murit în data de 8 noiembrie.

Decesul ar survenit brusc și total neașteptat, în urma unui stop cardiac, notează protv.ro. Mama Iulianei Tudor avea 69 de ani împliniți.

Iuliana Tudor a fost cea care a dat vestea tragică în mediul online.

A murit mama Iulianei Tudor. ”A fost un OM-Lumină, așa cum foarte frumos a spus, la slujba înmormântării, preotul nostru paroh”
”Cu adâncă tristețe vă transmit că mama mea s-a stins din viață pe 8 noiembrie, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil. A fost o femeie cu totul specială. Un om care și-a trăit viața frumos, luptând în fiecare zi cu o neputință fizică extrem de grea. A ales să trăiască demn, să nu împovăreze pe nimeni cu durerea ei, să fie soție și mamă și să ofere sprijin tuturor celor din jur. A fost un OM-Lumină, așa cum foarte frumos a spus, la slujba înmormântării, preotul nostru paroh, David”, a transmis Iuliana Tudor pe contul său de pe o rețea de socializare.

”Pentru mine a fost și va fi în continuare cea mai puternică ființă și sunt fericită că sunt fiica unei luptătoare pentru Viață! Îi mulțumesc pentru ceea ce sunt, căci ea mi-a dăruit enorm: Viață, Dragoste, Îndrumare și Educație, așa cum doar un părinte dedicat în totalitate copilului său face! Alături de tatăl meu îndurerat, vă mulțumim pentru gândurile bune și pentru mesajele de condoleanțe, care ne aduc alinare. Ne rugăm pentru sufletul ei și știm că va rămâne în permanență cu noi, ocrotindu-ne acum din cer, așa cum a făcut-o și pe pământ!
✝️ Dumnezeu să o odihnească!”, a adăugat prezentatoarea de la Televiziunea Națională.

Lasă un comentariu