A murit celebra actriță Betty White. Ce a lăsat în urmă este de neprețuit

0

Celebra actriță Betty White s-a stins din viață în ultima zi din an. Peste doar două săptămâni avea să împlinească 100 de ani, dar legendara actriță de comedie a decedat înainte a atinge centenarul. Reprezentanții autorităților locale au confirmat decesul actriței.

A murit legendara actriță Betty White

Betty White a murit la vârsta de 99 de ani. Decesul celebrei actrițe s-a produs în ultima zi din 2021. White se pregătea să sărbătorească cea de-a 100-a aniversare pe 17 ianuarie. Înainte de anul ei de centenar, într-o interviu, White le-a spus oamenilor despre cum se simte știind că urmează să împlinească 100 de ani.

Sunt atât de norocoasă să fiu sănătoasă și să mă simt atât de bine la această vârstă. Este uimitor, spunea Betty White.

Actrița era o optimistă incurabilă. Spune că moștenește asta de la mama sa și că reușește să găsească ceva pozitiv în absolut orice. Betty White făcea mereu glume despre faptul că se apropie de 100 de ani spunând că încearcă să evite orice este verde și i se pare că funcționează.

Suntem profund întristați de vestea dispariției lui Betty White, a declarat redactorul șef al PEOPLE, Dan Wakeford. Suntem onorați că ea a ales recent să lucreze cu PEOPLE pentru a-și celebra viața și cariera extraordinară.

A murit celebra actriță Betty White. Ce a lăsat în urmă este de neprețuit

Betty White – carieră spectaculoasă! Spunea că este un om norocos

Betty White a avut mai multe roluri în producții de televiziune, ca Sue Ann Nivens din The Mary Tyler Moore Show și Rose Nylund din The Golden Girls. În 2010 a interpretat rolul Elka Ostrovsky în sitcomul Hot in Cleveland.

White a fost o prezență caldă și populară pe micul ecran, cu o carieră care a durat decenii. În 2010, la vârsta de 87 de ani, s-a bucurat de o revenire în forță în atenția publică, plină de premii, când, după ce a jucat într-o reclamă pentru Snickers în timpul Super Bowl, sondajele au clasat-o pe primul loc în opțiunile publicului pentru a găzdui Saturday Night Live și a prezenta diverse spectacole de premii.

În mai 2010 a devenit cea mai în vârstă gazdă a show-ului Saturday Night Live. Betty White a fost cunoscută pentru afecțiunea sa față de animale, fiind de-a lungul timpului implicată în mai multe organizații pentru protecția animalelor.

De-a lungul carierei sale, Betty White a editat și mai multe romane. A câștigat șapte premii Emmy și a fost nominalizată de 20 de ori pentru aceleași premii.