A murit Benone Sinulescu! Îndrăgitul interpret era internat în spital

0

Doliu în lumea muzicii, după ce am pierdut o mulțime de artiști de renume! Benone Sinulescu, celebrul interpret de muzică populară, a murit în urmă cu puțin timp. Din primele informații aflăm că solistul era internat într-o unitate medicală și urma un tratament pentru problemele sale de sănătate.

S-a stins Benone Sinulescu

În urmă cu doar câteva minute a fost făcută publică vestea că celebrul interpret de muzică populară Benone Sinulescu a plecat din această lume. În acest moment nu știm cauza morții sale, pentru că nu au fost făcute dezvăluiri în acest sens. Este cunoscut faptul că avea multe probleme de sănătate, care s-au agravat încă din această vară.

Sursele spun că artistul suferea de o pneumonie pe care medicii o tratau acum, motiv pentru care se afla internat în spital. Aceasta ar fi fost boala care i-a fost fatală regretatului artist, care a ajuns la venerabila vârstă de 84 de ani.

De altfel, cântăreţul avea probleme mai vechi, dar cel mai rău s-a simțit în vară. Acesta a fost internat în luna iunie, după ce a fost găsit inconştient de către apropiaţi. Medicii reușiseră pe atunci să-l recupereze și soția spunea că este bine și nu sunt adevărate zvonurile cum că artistul ar fi în stare gravă.