A MURIT! Adriana Bahmuţeanu…

eduard

Adriana Bahmuțeanu, devastată! Vedeta TV și-a exprimat regretele privind trecerea în neființă a unuia dintre cei mai apreciați medici din România, dar şi a mamei acestuia. Ce relaţie era între cunoscuta prezentatoare de televiziune şi acest medic?
Adriana Bahmuțeanu, devastată de moartea medicului Horia Cioflan
Adriana Bahmuțeanu și-a exprimat regretele privind trecerea în neființă a medicului Horia Cioflan. Acesta s-a stins după o perioadă îndelungată de suferință.

Mai mult, mama sa, Ștefania Cioflan, medic pediatru, a încetat din viață la doar două zile distanță. Atunci când a aflat că fiul ei a decedat, a făcut un infarct și a ajuns la spital. S-a stins chiar în ziua înmormântării copilului său.

Adriana Bahmuțeanu a scris despre Horia Cioflan că a fost on om excepțional și un profesionist desăvârșit. Vedeta TV a adăugat că lui îi datorează venirea pe lume a fiului său, Eduard.

„A fost mai mult decât un doctor… a fost un Om excepțional, cu mâini de aur și har pentru profesie, mereu cu zâmbetul pe buze, un medic dedicat vieții ce a făcut minuni acolo unde totul părea imposibil, în mii de cazuri rezolvate cu final fericit!!! Vestea asta m-a șocat….ce tragedie!!!

Lui îi datorez venirea pe lume a minunii mele mici, fiul meu Eduard, ce a rezistat unei sarcini extrem de dificile grație acestui profesionist plecat prea devreme din lumea asta !!! Ce distanță mică e uneori între naștere și moarte!!!

Drum lin în lumină medicului Horia Cioflan și doamnei Cioflan, mama care a plecat să-l vegheze printre îngeri!!!”, a postat aceasta pe Facebook, vineri, 26 ianuarie.

Reputatul medic a murit la doar 57 de ani
Comunitatea medicală din România și pacienții suferă în urma pierderii neașteptate a doctorului Horia Cioflan, în vârstă de doar 57 de ani. Medicul, un eminent ginecolog cu o dedicare exemplară, lasă în urmă un gol imens în domeniul sănătății. Vestea tragică a generat un val de durere printre colegii săi de breaslă și printre sutele de mii de pacienți ai căror vieți au fost îmbunătățite de expertiza sa.

Doctorul Horia Cioflan, specialist în obstetrică-ginecologie, cu titlul de medic primar și doctor în științe medicale, și-a desfășurat o carieră impresionantă la un renumit spital din București. Originar din comuna Padeș, județul Gorj, doctorul Cioflan a fost recunoscut nu doar la nivel național, ci și pe plan internațional, ca unul dintre cei mai buni specialiști în obstetrică-ginecologie.

Plecarea sa prematură lasă un gol imens în comunitatea medicală. Amintirea sa va trăi în inimile celor pe care i-a tratat și îngrijit cu pasiune și devotament. Moștenirea sa va continua să influențeze și să inspire generațiile viitoare de profesioniști în domeniul sănătății.

Doctorul Cioflan nu era apreciat doar pentru competența sa profesională remarcabilă, ci și pentru compasiunea, devotamentul și disponibilitatea sa necondiționată față de pacienți. Mai multe puteți citi aici.

Lasă un comentariu