A murit actorul român Florin Oprițescu. Avea numai 42 de ani

0

Actorul român Florin Oprițescu a încetat din viață la numai 42 de ani. Acesta a jucat în numeroase seriale îndrăgite în Spania, precum „Mar de Plástico” și „La Unidad”.

Celebrul actor fusese diagnosticat cu o boală grea

Cu puțin timp în urmă actorul de origine română a anunțat într-un mesaj pe rețelele de socializare că a fost diagnosticat cu leucemie, potrivit JurnaldeEmigrant.com. Actorul susținea că s-a vindecat de această boală cumplită chiar cu ajutorul fiului său, de la care i-au fost transplantate celule stem și măduvă osoasă.

Din păcate totuși artistul a pierdut lupta și a încetat din viață. Anunțul a fost făcut de mai mulți colegi spanioli, care au postat mesaje de condoleanțe și amintiri despre Florin Oprițescu.

„Călătorie plăcută, Florin, un gigant frumos cu o inimă de aur!!! Să-ți fie țărâna ușoară!”, a scris pe Facebook actorul Fernando Caya (colonelul Tamayo din „La casa de papel”), publicând și o fotografie în care apare alături de Florin Oprițescu.

Actorul de origine română era căsătorit cu o braziliancă și avea doi copiii. Prietenii au povestit despre el că era un om cu mare credință în Dumnezeu.

”Cu profunda durere va anuntam trecerea catre Imparatia Tatalui Ceresc, a Mantuitorului nostru Iisus Hristos si a Duhului Sfant a celui care a fost crestin, prieten, sot bun si tata desavarsit, domnul Florin Opritescu, actorul romanilor din Spania.

Îl cunosteam de 20 de ani. Smerit, cu chipul frumos al unui cavaler medieval care-si indreapta intreaga fiinta spre ” Regatul Cerurilor”, Florin m-a asteptat pentru a-i pregati lunga calatorie cu Sfanta Liturghie si, apoi a primit Trupul si Sangele Domnului cele de viata facatoare. Comunitatea parohiala a Sfantului Gheorghe din Barcelona a pierdut un crestin si prieten bun si a castigat un rugator. Domnul sa te odihneasca in pace prieten bun si drag”, a scris o bună prietenă a actorului.