A murit actorul Rareș Stoica, fostul partener de viață al Manuelei Hărăbor. Mesajul emoționant al actri

eduard

„Cu profund regret, anunțăm încetarea din viață a actorului Rareș Ioan Stoica, la doar 54 de ani. Rareş Stoica a absolvit Academia de Teatru și Film din Bucureşti în anul 1993, specializarea actorie, la clasa profesorului Alexandru Repan. Imediat după absolvire, a fost cooptat în trupa Teatrului Nottara, din care a făcut parte vreme de peste 25 de ani.

Aici a jucat în spectacole importante precum: „Avarul” de J.B.P. Molière, regia: Mircea Cornişteanu (1993); „Underground”, adaptare după piesa „Azilul de noapte” de Maxim Gorki, regia: Alexandru Repan (1993); „Beckett” de Jean Anouilh, regia: Alexandru Repan (1995); „Laurii domnului Schultz” de Jean-Noël Fenwick, regia: Mircea Cornişteanu (1996); „Moştenirea lui Cadâr”, regia: Tania Filip (1999); „Orfanul Zhao”, regia: Alexandru Dabija (2000);

„Soţul păcălit” de J.B.P. Molière, regia: Mircea Cornişteanu (2000); „Minciuna din mine” de Sam Shepard, regia: Ada Lupu (2002); „Vino la pod, iubita mea” de K. Gabor, regia: Alexandru Repan (2002); „Vizitatorul” de Eric-Emmanuel Schmitt, regia: Claudiu Goga (2004); „Jocul dragostei şi al morţii” de Romain Rolland, regia: Lucian Giurchescu (2004); „Petrecere într-un pian cu coadă” de Mihai Ispirescu, regia: Alexandru Repan (2005); „Antigona” de Jean Anouilh, regia: Claudiu Goga (2008); „Clipe de viaţă” de William Saroyan, regia: Cristian Dumitru (2010).

Rareș Ioan Stoica va fi înmormântat la Iași, orașul în care s-a născut. Transmitem sincere condoleanțe familiei și prietenilor! Odihnească-se în pace!”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook a Teatrului Nottara.

Mesajul Manuelei Hărăbor la moartea fostului soț
Manuela Hărăbor a avut o reacție plină de respect și empatie pentru familia fostului ei partener de viață, iar mesajul ei ascunde prețuire și durere. Cei doi au fost împreună din 2012, timp de patru ani, și chiar au existat zvonuri că s-ar fi căsătorit, asta deși Manuela nu a confirmat oficial. Rareș Stoica a apărut în viața ei după un divorţ greu, de israelianul Soli Shaltiel.

„Am aflat cu tristețe de mutarea la cele veșnice a lui Rareș-Ioan Stoica. Dumnezeu să îl ierte și să îi dăruiască odihnă! Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să o mângâie pe mama lui, Mărioara, și să îi dea putere să meargă mai departe.

Rog din suflet preoții care vor citi postarea să îl pomenească la Sfânta Liturghie. Am văzut comentarii ale unor prieteni din Iași, așa că reeditez postarea. Rareș-Ioan va fi înmormântat sâmbătă, la Iași. De mâine trupul lui va fi depus la Capela Sfinții Apostoli Petru și Pavel, strada Moara de vânt nr. 26″, a scris actrița, pe Facebook, în cursul zilei de joi.

Rareș Stoica a fost căsătorit și cu actrița Crenguța Hariton, dar au divorțat în anul 2002. Cei doi au o fată împreună.

Lasă un comentariu